Şekerbank’tan Anında 10.000 TL İhtiyaç Kredisi

Türkiye özellikle tarım sektöründe istihdam eden ve tarım sektöründe hizmet veren işletme sahiplerine düzenlediği kredi kampanyaları ile tanına Şekerbank şimdiden bireysel ihtiyaçlar için finansman sunuyor.

Şekerbank'tan Anında 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Türkiye özellikle tarım sektöründe istihdam eden ve tarım sektöründe hizmet veren işletme sahiplerine düzenlediği kredi kampanyaları ile tanına Şekerbank şimdiden bireysel ihtiyaçlar için finansman sunuyor.

Şekerbank ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyerek, müşterilerine avantajlı fırsatlar tanıyor. Ayrıntılar haberimizde…

Şekerbank İhtiyaç Kredisi Hakkında Detaylar

Şekerbank ihtiyaç kredisi minimum 3 ay vadeli ve maksimum 48 ay vadeli olacak şekilde planlanıyor. 3 aydan az, 48 aydan fazla olmayan krediden yararlanmak için de ayrıca banka şubelerine gitmenize gerek kalmıyor.

SMS’le anında ihtiyaç kredisi sunan Şekerbank, müşterileri yormuyor, anında hizmet veriyor. Anında ihtiyaç kredisi başvurusu için T.C. kimlik numaranızı yazmanız ve 1953’e mesaj atmanız gerekiyor. Yapılan başvuruları banka ilk aşamada değerlendiriyor. Yapılan değerlendirmelerin sonucunda ise krediye onay verip vermeyeceğine karar veriyor. İhtiyaç kredisi onay halinde de müşterileri ile iletişim haline geçiyor. Müşterilerini Şekerbank şubelerine davet ediyor. Bireyler istenilen belgeleri de yanlarında getirerek son evrak imzalama işlemlerini tamamlıyor ve finansmanını alıyor.

Şekerbank İhtiyaç Kredisinde Gerekli Olan Belgeler Nelerdir?

Bireylerin kendilerine ait olan, üzerinde T.C. kimlik numaralarının yazılı olduğu nüfus cüzdanları ya da sürücü belgelerinin aslı ile birlikte gelir durumlarını gösteren belgelerini getirmeleri gerekiyor. Gelir belgesi hem kredi onayı için hem de en uygun ihtiyaç kredisi ödeme planlarının düzenlenmesi için çok önemli bir kriterdir.

Şekerbank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Nedir?

Faizler vadelere göre değişiyor. 24 ay vadeliye kadar düzenlenen tüm planlar için yüzde 1,72 oranında faiz uygulaması yapılıyor. 24’ten 36 aya kadar olan planlarda yüzde 1,7 oranında, 36 aydan 48 aya kadar ise yüzde 1,75 oranında faiz uygulanıyor.

Kredi kullanımı sırasında hayat sigortası yapılması zorunlu olup, ayrıca tahsis ücreti alınıyor. Bu ücret tüm kredi kullanımında bir kez tahsil edilip, kredinin maksimum binde beşi kadar alınıyor.

Anında 10.000 TL İhtiyaç Kredisi

Anında, hızlı 10.000 TL kredi için yapılan ödeme planlarına göre taksit tutarları değişiyor ancak tahsis ücretleri hep aynıdır. 10 bin TL kredi için tahsis ücreti 50 TL’dir.

48 ay vadeli 10.000 TL kredi için aylık taksit 332.69 TL, 36 ay vadeli için 397.13 TL, 24 ay vadeli için 532.55 TL’dir.

Faiz oranları, 20 Eylül 2017  tarihi itibariyle GayrimenkulEks editörleri tarafından aşağıdaki bağlantı kullanılarak özel hazırlanmıştır.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyackredileri/sms-kredi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun krediler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.