Respa Gayrimenkul, Deneyimsiz Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Alımları Yapacak

Respa Gayrimenkul, Deneyimsiz Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Alımları Yapacak

Respa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. iş ilanı yayınladı.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı iş ilanı yayınlayan şirket ve iş ilanı detayları hakkında tüm detaylar haberimizde…

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanı Detayları

  • Sürekli ve tam zamanlı istihdam edilecek Gayrimenkul Değerleme Uzmanlarının İstanbul’da ikamet ediyor ya da İstanbul’da ikamet edebilecek pozisyonda olmaları istenmektedir.
  • Şirketin İstanbul Bahçelievler lokasyonunda ofisi bulunmaktadır. Adayların bu lokasyona ulaşım problemlerinin olmaması istenmektedir.
  • 3 Gayrimenkul Değerleme Uzmanı alımı yapacak olan Respa G.D., adaylardan üniversite bölüm şartı aramaktadır. Bu bölümler; İnşaat Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama, Harita Mühendisliği ve Mimarlıktır.
  • Adayların gayrimenkul değerleme sektöründe deneyim kazanmış olmaları gerekmemektedir. Şirket deneyimlilik aramamaktadır. Ancak en az 1 sene alanda deneyim sahibi olmuş bireylerin başvuruları ön değerlendirme kapsamında bulunacaktır.
[irp posts=”7384″ name=”Anadolu Gayrimenkul, Kontrolör Alımları Yapacak!”]
  • Yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin yapmış oldukları Gayrimenkul Değerleme Uzmanı iş ilanı başvurusu da kabul edilecektir.
  • Herhangi bir program bilgisi şartı belirtilmemiştir.
  • Benzer şekilde yine yaş kriteri de belirtilmemiştir.
  • Erkek adayların askerliklerini yapmış, tecil ettirmiş ya da muaf olma durumlarında yapılan başvurular yine ön değerlendirme kapsamında yer alacaktır.
  • Tüm adayların detaylı bir CV bırakmaları gerekmektedir.

Söz konusu iş ilanına son başvuru tarihi ise 30 Aralık 2017 olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra şirket başvuruları değerlendirip, uygun bulduğu adaylar ile iletişme geçecektir.

Respa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.  tarafından 1 Kasım 2017 tarihinde açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/respa-gayrimenkul-danismanlik-ve-degerleme-a-s-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1059997

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisi vasıtası ile firmalar tarafından sunulan iş ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.