Platform Gayrimenkul, 100 Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Alımı Yapacak!

Platform Gayrimenkul, 100 Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Alımı Yapacak!

SPK ve BDDK listesinde yer alan Platform Gayrimenkul Değerleme iş ilanı yayınladı.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı iş ilanı yayınlayan Platform Gayrimenkul ile ilgili tüm detaylar haberimizde…

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanı

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı iş ilanı başvurusu yapacak adayların üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları istenmektedir. Bu bölümler İnşaat Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama’dır.

Tüm adayların Gayrimenkul Değerleme Uzmanı lisansına sahi olmaları yahut lisans alma aşamasında olmaları talep edilmektedir.

En 3 Yıl Deneyimlilik

Gayrimenkul değerleme sektöründe deneyimlilik aranmaktadır. Bu deneyimlilik süresi en az 3 sene olarak belirtilmiştir.

İşin Detayları

Dönemsel ya da proje bazlı istihdam edilecek adayların şirket tarafından yönlendirilen gayrimenkul değerleme isteklerinin saha çalışmalarının yapılması, sonrasında ise ekspertiz raporunun tamamlanması, banka ile şirket raporlama sistemine girişini yapılması ve son olarak da kontrol birimine gönderilmesi görevlerini yapacaklardır.

[irp posts=”7735″ name=”Ege Yapı, Gayrimenkul Geliştirme Uzmanı İş İlanı! Başvuruya Son 20 Gün!”]

100 Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Alınacak

100 Gayrimenkul Değerleme Uzmanı alımları gerçekleştirecek olan Platform Gayrimenkul Değerleme şirketi, başvuru yapacak tüm adayların çalışacakları lokasyona ulaşım problemi olmamasını istemektedir.

Türkiye Geneli Değerleme Uzmanı alımları yapılacak olup, başvuru yapacak tüm adayların detaylı CV göndermeleri gerekmektedir. Başvuru tarihinden sonra şirket uygun gördüğü adaylar ile iletişime geçecektir.

9 Aralık Son Gün!

Açılan iş ilanının son başvuru tarihi 9 Aralık 2017 Cumartesi olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Platform Gayrimenkul Değerleme tarafından 12 Ekim 2017 tarihinde açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/platform-gayrimenkul-degerleme-cozum-ortaklari-1891416

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisi vasıtası ile firmalar tarafından sunulan iş ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.