Oga Kurumsal Taşınmaz Değerleme Türkiye Geneli Personel Alımı Yapacak!

Oga Kurumsal Taşınmaz Değerleme, Proje Geliştirme ve Danışmanlık A.Ş. Türkiye genelinde gayrimenkul değerleme uzmanı alımı yapacağını duyurdu.

Oga Kurumsal Taşınmaz Değerleme, Proje Geliştirme ve Danışmanlık A.Ş. Türkiye genelinde gayrimenkul değerleme uzmanı alımı yapacağını duyurdu.

Firma tarafından yapılacak personel alımı tüm Türkiye genelinde gerçekleştirilecek. Kadrolu olarak istihdam edilecek gayrimenkul değerleme uzmanı alacak olan Oga Kurumsal Taşınmaz Değerleme, üniversitelerin mimarlık, harita mühendisliği, şehir ve bölge planlama, iktisadi ve idari bilimler bölümlerinden mezun olan adayların iş başvurusu yapmalarını talep ediyor.

Oga Kurumsal Taşınmaz Değerleme tarafından hazırlanan iş ilanında iş başvurusu yapan adayların SPK-SPL Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı’na sahip olunmasına önem verildiği belirtiliyor. Gayrimenkul değerleme sektöründe en az 1 yıllık tecrübe sahibi olanların iş başvurusu yapmasını talep eden firma, gayrimenkul değerleme sektöründe kariyer hedefi olan, değerleme uzmanlığını kendisine meslek olarak seçmiş ve gayrimenkul değerleme esaslarına ve etik kurallarına hakim olan adaylar arasından tercih gerçekleştirecek.

İş başvurusunda bulunan adayların internet ve MS Office uygulamalarına hakim olmasına da önem veren firma, dinamik, girişken, zaman baskısı altında ve esnek çalışma saatlerine uyumlu olarak çalışabilecek, planlama, iş takibi ve zaman yönetimi konusunda kendisine güveni ve başarısı olan adaylar arasından tercih yapacak.

Ekip çalışması ile uyumlu ve insan ilişkilerinde başarı gösteren adaylar arasından tercih gerçekleştireceğini belirten firma, aynı şirkette uzun bir süre çalışmayı kendisine prensip olarak edinmiş adayların iş başvurusu yapmasını önemsiyor. Oga Kurumsal Taşınmaz Değerleme, erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olmasına da önem veriyor.

[irp posts=”7181″ name=”Akademi Gayrimenkul, Çok Sayıda Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Alacak!”]

İş ve İş Başvurusu Detayları

Oga Kurumsal Taşınmaz Değerleme; Sermaye Piyasası Kurulu ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından sunulan yasal düzenlemeler çerçevesinde, bağımsız ve tarafsız bir şekilde piyasa koşullarının, çevre koşullarının analiz edilmesi, piyasa araştırmasının yapılması, hukuki durumlarının analizi sonrasında ekspertiz raporunun hazırlanmasını talep ediyor.

Firma aynı zamanda Mimarlık, mühendislik, haritacılık, tapu ve kadastro, şehir planlama, kentsel dönüşüm, gayrimenkul geliştirme, proje yönetimi gibi alanlarda geçmiş dönemlerde kazanılmış tecrübelerin de iş başvurusu aşamasında belirtilmesinin de önemli olduğunu belirtiyor.

Oga Kurumsal Taşınmaz Değerleme tarafından GEKS’e gönderilerek yayınlanan bu iş ilanına 24 Eylül 2017 tarihi itibariyle basvuru(et)oga.com.tr adresine mail olarak CV gönderimi ile iş başvurusu yapabilirsiniz. Firma, 24 Eylül 2018 tarihine kadar iş başvurularını almaya devam edecek.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisini ziyaret ederek firmalar tarafından açılan iş ilanları hakkında kapsamlı bilgi edinebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.