Niğde Emlak Konutları Konut Projesi

Emlak Konut GYO, Niğde’de Niğde Emlak Konutları konut projesini hayata geçiriyor.

Niğde’nin Merkez ilçesinde Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Niğde Emlak Konutları, yaklaşık olarak 25 bin 63 metrekarelik proje alanı üzerinde inşa ediliyor. 8 adet blok halinde yükselen bu projede 349 adet konut yer alıyor.

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri sunulan Niğde Emlak Konutları Projesi’nde, bahsi geçen bu dairelerin büyüklükleri 117 metrekareden başlayarak 199 metrekareye kadar yükselebiliyor.

Parsel alanın yüzde 70’lik kısmı peyzaj mimarisi ve yeşil alanlar için ayrılmış olan projede konut sahipleri için birçok sosyal donatıya yer veriliyor. Emlak Konut GYO bu projesinde yer vermiş olduğu açık ve kapalı otoparkı, mağaza ve dükkanları, toplu taşıması, sosyal tesisi, fitness ve spor salonu, voleybol ve basketbol sahaları, kapalı yüzme havuzu ve çocuklara özel hem yüzme havuzu ve hem oyun parkı sayesinde konut sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmeyi amaçlıyor.

Konut projeleri kapsamında tüm yönetmeliklere uygun olarak ve denetimleri yapılmış olarak hayata geçirilen bu projede için en kaliteli ve şık malzemeler tercih ediliyor. Renkli görüntülü interkom sistemleri, merkezi uydu TV sistemi, dekoratif LED aydınlatmalar, dairelerin içinde ve dışında tercih edilen asma tavanlar ve özel tasarıma sahip olan konsept bina girişleri bunlardan sadece bazıları…

Lokasyon bakımından da oldukça dikkat çeken Niğde Emlak Konutları, hem ulaşım kolaylığı hem de birçok hastane, okul ve alışveriş merkezine yakın olmasıyla öne çıkan konut projeleri arasında yer alıyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.