Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme’den Türkiye Geneli Eksper Alımı!

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Türkiye genelinde gayrimenkul değerleme uzmanı alımı yapacağını duyurdu. İşte firma tarafından açılan iş ilanına dair tüm detaylar!

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Türkiye genelinde gayrimenkul değerleme uzmanı alımı yapacağını duyurdu. İşte firma tarafından açılan iş ilanına dair tüm detaylar!

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme, Türkiye’nin 81 şehrinde hem kadrolu, hem de sözleşmeli gayrimenkul değerleme uzmanı alımı yapacağını duyurdu. Kariyer.net internet sitesi üzerinden açtığı iş ilanı ile başvuruları toplamaya başlayan firma, iş başvurusu gerçekleştiren gayrimenkul değerleme uzmanlarının gayrimenkul değerleme sektöründe en az 3 yıllık deneyim sahibi olmalarını talep ediyor.

İş Başvurusu yapan adayların Sermaye Piyasası Kurulu tarafından sunulan Gayrimenkul Değerleme Lisansı’nı almış olmalarını talep eden firma, adayların üniversitelerin İnşaat Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama bölümlerinden mezun olunmasını ya da SPK Lisans belgesine sahip olunup, tecrübe ile birlikte herhangi bir üniversitenin 4 yıllık bölümlerinden mezun olunmuş olmanızı talep ediyor.

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme A.Ş., iş başvurusu gerçekleştiren adayların gayrimenkul değerleme sektörüne ilgi duymasına, sektör ve işleyiş konusunda hem bilgi sahibi, hem de tecrübe sahibi olmasına özen gösterin. Sektörün getirdiği etik kurallara uyarak, bu kurallar çerçevesinde çalışan, B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif olarak araç kullanabilen adayların iş başvurusu yapmasını talep eden firma, erkek adaylar için de askerlik görevinin tamamlanmış olmasına özen gösteriyor.

Yapılacak İş Tanımı

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme A.Ş., bahsedilen şartları taşıyan, Türkiye’nin 81 şehrinde ikâmet eden adaylar arasından hem kadrolu, hem de sözleşmeli olarak gayrimenkul değerleme uzmanı alımı yapacak. Bahsedilen şartlar konusunda tecrübe şartını oldukça önemseyen firma, teknik şartları taşımayan adayların yaptıkları iş başvurularının dikkate alınmayacağını, başvuru yapan adaylarda SPK Gayrimenkul Değerleme Lisansı’na sahip olunma şartının aranacağını belirtiyor.

İş başı yapan adayların talep edilen gayrimenkuller için SPK ve BDDK mevzuatlarına uygun, ilgili yönetmeliklerin maddeleri ile uygun olacak bir şekilde tarafsız ve bağımsız bir gayrimenkul değerleme raporu (ekspertiz raporu) hazırlanmasını talep ediyor.

İş Başvurusu

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından 4 Ağustos 2017 tarihinde açılan bu iş ilanına 2 Ekim 2017 tarihine kadar aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/net-kurumsal-gayrimenkul-degerleme-a-s-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1846169

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisini ziyaret ederek, firmalar tarafından açılan iş ilanları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.