Mavi, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Kadrosuna Personel Alacak!

Mavi Gayrimenkul Değerleme A.Ş., gayrimenkul değerleme uzmanı kadrosu için Türkiye genelinde personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İşte firma tarafından açılan iş ilanına dair tüm detaylar!

Mavi Gayrimenkul Değerleme A.Ş., gayrimenkul değerleme uzmanı kadrosu için Türkiye genelinde personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İşte firma tarafından açılan iş ilanına dair tüm detaylar!

Mavi Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Türkiye genelinde toplamda 15 adet gayrimenkul değerleme uzmanı alımı yapacağını duyurdu. SPK tarafından düzenlenen Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı sınavından başarılı olarak lisansını almış ya da 2017 yılı içerisinde lisansını alabilecek pozisyonda olan adayların başvuru yapmasını talep eden Mavi Gayrimenkul Değerleme A.Ş., gayrimenkul değerleme sektörü içerisinde en az 3 yıl tecrübe koşulunu yerine getirmiş olan adaylar arasından tercih gerçekleştirecek.

Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama, Mimarlık, Harita Mühendisliği, Tarım Ekonomisi alanından Zirat Mühendisliği ve Makine ve Endüstri Mühendisliği alanlarından mezun olmuş adayların iş başvurusu yapmalarını talep eden firma, aynı zamanda adayların Microsoft Office programlarına da hakim olmasını talep ediyor.

B sınıfı ehliyete sahip olmak ile birlikte aynı zamanda aktif olarak araç kullanabilen adaylar arasından alım gerçekleştirecek olan firma, adayların çalışkan olmasına, girişken olmasına, araştırmacı bir yapıya sahip olmasına ve analitik düşünme yeteneğine sahip olmasına da özen gösteriyor. İnsan ilişkilerinde başarılı olan adayların ve takım çalışmasına maksimum uyum sağlayabilen adaylar arasından tercih yapacak olan firma, aynı zamanda adayların Home Office çalışma prensiplerine de hakim olmasına ve talep edilmesi halinde bu tarz bir çalışma performansı sergilemesine de özen gösteriyor.

Yapılacak İşin Tanımı

Başta Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Samsun, Trabzon, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere her şehir de en az 3 yıllık gayrimenkul değerleme sektöründe tecrübesi bulunan adaylardan toplamda 15 kişilik bir kadro oluşturacak olan Mavi Gayrimenkul Değerleme A.Ş., işe alım gerçekleştirilecek olan adayların rapor yazımı, rapor kontrolü aşamalarında görev almalarına ve yazılan raporların kontrol edilmesi anlamında çalışabilecek takım arkadaşları arıyor.

6 Temmuz 2017 tarihinde açılan iş ilanı için son başvuru tarihi 1 Eylül 2017 tarihi olurken, aşağıda yer alan bağlantıyı ziyaret ederek siz de iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/mavi-gayrimenkul-degerleme-a-s-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1823379

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisini ziyaret ederek, firmalar tarafından yapılan iş duyurularını inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.