Mavera Park Konut Projesi

Avrupa Yakası’nın gözbebeği olan Başakşehir’de hayata geçirilen Mavera Park Projesi, Türkiye’de inşa edilen ilk Avrupai tarzdaki kent meydanında yükseliyor.

Makro İnşaat tarafından yaklaşık olarak 53 bin metrekarelik bir arazi üzerinde inşa edilen bu proje,  Emlak Konut GYO desteği ile İstanbul’un tam merkezinde ama o meşhur karmaşası ve trafiğinden uzak bir bölgede yer alıyor.

Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksinin hemen yanı başında hayat bulan Mavera Park Projesi, 8 adet blok ve 670 adet konuttan meydana geliyor. Tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda bir şeklinde tasarlanan bu dairelerin büyüklükleri ise 126 metrekare ile 197 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Her yeni güne yemyeşil alanları seyrederek başlayabileceğiniz bu proje, bölgedeki diğer konut projeleri arasında bir hayli dikkat çekiyor.

Konut sahiplerinin her türlü ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanım ile tasarlanan Mavera Park Projesi’nde, aileniz ve sevdiklerinizle geçirdiğiniz o keyifli anları dilediğiniz zaman tekrarlayabilmeniz için çift sosyal tesis de kuruluyor. Fin hamamı, kapalı yüzme havuzları, Türk hamamı, buhar odası, sauna, fitness salonu ve spor salonun yerildiği bu sosyal tesislerin yanı sıra ayrıca projede voleybol ve basketbol sahası, yürüyüş ve bisiklet yolu, restoran ve kafe, oyun parkı ve tenis kortu gibi alanlara da yer veriliyor.

Toplamda 9 ihtisas hastanesine sahip olan Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksine sadece 1 kilometrelik mesafede bulunan Mavera Park Projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı Yolu üzerinde konumlandırılması nedeniyle de Anadolu Yakası’na oldukça kısa bir sürede ulaşma imkanı tanıyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.