Lal, Türkiye Genelinde Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Alımı Yapacak!

Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş., 12 Temmuz itibariyle duyurduğu iş ilanı vasıtası ile Türkiye genelinde gayrimenkul değerleme uzmanı alımı yapacağını belirtti. İşte o iş ilanına dair tüm detaylar!

Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş., 12 Temmuz itibariyle duyurduğu iş ilanı vasıtası ile Türkiye genelinde gayrimenkul değerleme uzmanı alımı yapacağını belirtti. İşte o iş ilanına dair tüm detaylar!

SPK tarafından her yıl 2 defa düzenlenen Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı sınavlarından başarılı not alarak, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı’nı almış ya da alma aşamasında olan adayların iş başvurusu gerçekleştirebileceği iş ilanı için, Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş., en az 3 yıllık tecrübe koşulunun sağlanmış olmasına da özen gösteriyor.

Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü, Mimarlık, Harita Mühendisliği, Ziraat Mühendisliği (Tarım Ekonomisi), Makine Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olan adayların iş başvurusu gerçekleştirmesini talep eden firma, adayların aynı zamanda Microsoft Office programlarını da etkin bir şekilde kullanmasına özen gösteriyor.

Adayların sahip olması gereken bireysel nitelikler arasında çalışkan olmak, girişken olmak, araştırmacı olmak ve analitik düşünme yeteneğine sahip olmalarına özen gösteren firma, aynı zamanda insan ilişkilerinde başarılı olabilen ve takım çalışması ile uyumlu bir şekilde çalışabilecek adaylar arıyor.

B sınıfı ehliyete sahip olan adayların iş başvurusu yapmasını talep eden firma, aynı zamanda adayların aktif olarak araç kullanabilmelerine ve seyahat konusunda bir engellerinin bulunmamasına da özen gösteriyor. Erkek adaylar için askerlik vazifesinin tamamlanmış olmasına özen gösteren firma, adayların uygun görülmesi halinde home office prensiplerinde çalışmaya devam edebilmesine de özen gösteriyor.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanına Dair Diğer Detaylar

Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. Türkiye’nin Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Samsun, Trabzon, Malatya ve Şanlıurfa şehirleri başta olmak üzere, tüm illerde alım yapacağı Gayrimenkul Değerleme Uzmanları için, gayrimenkul değerleme raporlarının tüm yazım aşamaları ya da kontrol süreçlerinde görevlendirme gerçekleştirecek. Belirtilen bu şehirler dışında başvuru gerçekleştiren adaylar ile Çözüm Ortaklığı prensipleri eşliğinde çalışma yürütecek olan firma, 26 Ağustos 2017 tarihine kadar yapılacak olan iş başvuruları arasından tercihini gerçekleştirecek.

Siz de bu iş ilanına iş başvurusu gerçekleştirmek istiyorsanız, 26 Ağustos 2017 tarihine kadar aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/lal-gayrimenkul-degerleme-ve-mus-a-s-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1819879

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisini ziyaret ederek diğer firmalar tarafından açılan iş ilanlarını inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.