Kent Kurumsal Yeni İş İlanı Yayınladı! Türkiye Geneli Eksper Alımı Yapılacak!

Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., Türkiye genelinde gayrimenkul değerleme uzmanı alımı yapmak üzere iş ilanı yayınladı. İşte firma tarafından yayınlanan iş ilanına dair tüm detaylar!

Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., Türkiye genelinde gayrimenkul değerleme uzmanı alımı yapmak üzere iş ilanı yayınladı. İşte firma tarafından yayınlanan iş ilanına dair tüm detaylar!

Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., yayınladığı gayrimenkul değerleme uzmanı iş ilanı için, üniversitelerin İnşaat Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Ziraat Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama ve Mimarlık bölümlerinden mezun olan adayların iş başvurusu gerçekleştirmelerini talep ediyor. Adayların gayrimenkul değerleme sektöründe en az 3 yıllık tecrübe sahibi olmalarını önemseyen firma, aynı zamanda Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)’dan verilen Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Lisansı’nı almaya hak kazanmış olmalarını da önemli kriterler arasında belirtiyor.

İş başvurusu gerçekleştiren adayların Microsoft Office programlarına hakim olmasına özen gösteren firma, aynı zamanda insan ilişilerinde başarı gösterilmesine, takım çalışması ile uyumlu ve koordineli bir şekilde çalışma yapılmasına da özen gösteriyor. Başvuru yapan adayların seyahat engelinin bulunmamasını önemseyen firma, aynı zamanda B sınıfı sürücü belgesine sahip olunmasını ve aktif olarak araç kullanılabilmesini de önemsiyor.

Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olmasına dikkat eden Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., iş başvurusu yapan adayların gayrimenkul değerleme sektöründe kariyer hedefi olmasını da önemsiyor.

Yapılacak İşin Tanımı

Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., başta Ankara ve İstanbul şehirlerinde ikâmet eden adaylar için eksper ve kontrolör statüsünde iş olanağı sağlarken, aynı zamanda Türkiye genelinde çözüm ortağı arayışı olduğunu da bildiriyor.

Kişi, kurum ya da kuruluşların talepleri doğrultusunda gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine dair değerleme işlemlerinin gerçekleştirilmesi adına; yerinde ziyaret, resmi dairelerde araştırma ve civar değer araştırması dahilinde tarafsız ve bağımsız olarak gayrimenkul değerleme raporu (ekspertiz raporu)nun hazırlanarak, tüm ekleri ile birlikte firmaya teslim edilmesini talep ediyor.

İş Başvurusu ve Detayları

Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 26 Temmuz 2017 tarihi itibariyle açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak 19 Ağustos 2017 tarihine kadar iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/kent-kurumsal-gayrimenkul-degerleme-ve-danismanlik-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1761575

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisini ziyaret ederek, firmalar tarafından açılan iş ilanları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.