Kent Kurumsal, Değerleme Uzmanı Alımı Yapacak!

Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., gayrimenkul değerleme uzmanı kadrosu için personel alımı yapacağını duyurdu.

Ankara merkezli olan Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme, Türkiye genelinde hizmet veriyor. Oldukça başarılı bir performans sergileyen Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme, uzman kadrosunu genişletmek ve performansını yükseltebilmek adına kadrosuna yeni ekip arkadaşları katacağını duyurdu.

Ankara, İstanbul, Adana, İzmir, Gaziantep, Diyarbakır ve Bursa illerinde ikâmet eden gayrimenkul değerleme uzmanlarının kadrolu ve çözüm ortağı gayrimenkul değerleme uzmanı pozisyonunda istihdam edileceğini belirten firma, aynı zamanda Türkiye genelinde çözüm ortağı arayışını devam ettiriyor.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanı Şartları

Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. iş başvurusu yapacak olan adayların SPK tarafından verilen Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Lisansı’nı hak etmiş/almış olmasına önem veriyor. Üniversitelerin inşaat mühendisliği, harita mühendisliği, ziraat mühendisliği, mimarlık ve şehir ve bölge planlama bölümlerinden mezun olmuş adayların iş başvurusu yapmasını talep eden firma, iş başvurusu aşamasında adayların en az üç yıllık tecrübe şartını taşıyor olmalarını da önemsiyor.

İş başvurusu yapacak olan gayrimenkul değerleme uzmanlarının B sınıfı ehliyete sahip olmalarına, aktif olarak araç kullanabilmelerine ve seyahat engellerinin bulunmamasına önem veren şirket, adayların ikili ilişkilerde başarılı olmasına, MS Office programlarını ve uygulamalarını etkin bir şekilde kullanmalarına önem veriyor. Erkek adaylar için de askerlik görevinin tamamlanmış olmasını talep eden firma, iş başvurusu aşamasında iletişim bilgilerinin doğru girilmesini, aksi taktirde kadro için uygun görülen adaylara ulaşılamama durumunun yaşanabileceğini belirtiyor.

Yapılacak İşin Tanımı

Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., istihdam edeceği değerleme uzmanlarının şirkete gelen talepler üzerine gayrimenkulleri, gayrimenkul projelerini ya da bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaları, değerleme tarihindeki muhtemel değerinin belirlenerek, yazılı olarak raporlanmasını ve tüm ekleri dahilinde talep eden kişi ya da firmaya ulaştırmasını talep ediyor.

İş Başvurusu ve Detayları

Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme tarafından 4 Aralık 2017 tarihinde açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile 7 Ocak 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/kent-kurumsal-gayrimenkul-degerleme-ve-danismanlik-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1761575

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisini ziyaret ederek, iş başvurusu öncesinde firmalar tarafından yayınlanan iş ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.