Kayseri İncesu 4. Etap TOKİ Evleri’nde Başvurular Toplanacak!

Kayseri İncesu Aksubağları TOKİ 4. etap projesi için hafta başından itibaren başvurular alınmaya başlayacak. Son başvuru tarihi 29 Aralık olacak.

Konu ile alakalı olarak yapılan açıklamaya göre, TOKİ tarafından hayata geçirilen projelerden biri olan Kayseri İncesu’da Aksubağları TOKİ 4. Etap Evleri 241 adet konut için Pazartesiden itibaren başvuru alımları yapılmaya başlanacak. 27 Kasım’da başayacak olan başvuru tarihi 29 Aralık’ta son bulacak.

Konutlar Açık Şatış Yöntemi İle Satılaşa Sunulacak

Bahsi geçen bu projedeki 241 adet konutun satışı, açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek. Konutlar için başvurular söz konusu tarihler arasında Kayseri’de yer alan tüm Ziraat Bankası şubelerine yapılabilecek.

Kayseri’nin İncesu ilçesi Aksıbağları’nda hayata geçirilen 4. Etap TOKİ Evleri‘nde, net metrekareleri 59,90 olan 2 oda 1 salon ve 88,30 metrekare olan 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

TOKİ tarafından dar gelirli ailelere yönelik inşa edilen bu projede, yüzde 10 – 12 – 15 – 20 peşinat ile konut sahibi olunabilme imkanı sağlanıyor. Bunun ile beraber kira ödercesine ödeme imkanı sağlanan projede 120 – 156 ve 180 ay vade imkanı da sağlanıyor.

2 oda 1 salon olan B1 tipi konutlarda borç bakiyesi için ve aylık taksit ödemeleri Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda 2 defa, memur maaş artış oranı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) oranlarının en düşüğü esas alınarak, idare tarafından belirlenen oranlara göre artırılacaktır. İlk taksit ödeme tarihi ise konut satışının gerçekleştirildiği ayı takip eden aydır.

3 oda 1 salon olan C1 tipi konutlarda borç bakiyesi ve aylık ödeme B1 tipindeki ile aynıdır. satışın ardından ilk dönemsel artış ise, 2018 yılının Temmuz ayında gerçekleştirilecektir.

Konut Satın Alanlar Cayma Hakkına Sahiptir

Konut satın alanlar sözleşme tarihini takip eden 14 ay içinde herhangi bir bahane göstermeden ve ceza ödemeden cayma hakkı mevcuttur.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.