Kadrolu Gayrimenkul Değerleme Uzmanı-Uzman Yardımcı Alımları Yapılacak!

Kadrolu Gayrimenkul Değerleme Uzmanı-Uzman Yardımcı Alımları Yapılacak!

OGA Kurumsal Taşınmaz Değerleme Proje Geliştirme ve Danışmanlık A.Ş. iş ilanı yayınladı.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı iş ilanı ile uzman yardımcısı iş ilanı yayınlayan OGA Kurumsal hakkında tüm detaylar…

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanı Detayları

Gayrimenkul Değerleme, Proje Geliştirme ve Danışmanlık alanlarında faaliyet gösteren Zincirlikuyu-Beşiktaş İstanbul Merkezli olan OGA Kurumsal, İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında görev alacak değerleme uzmanı ve uzman yardımcıları alımları gerçekleştirecek.

Kadrolu Gayrimenkul Değerleme Uzmanı alımı yapacaklarını açıklayan OGA Kurumsal, başvuru yapacak bireylerin Mimarlık, Harita Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Şehir Bölge Planlama ya da İktisadi ve İdari Bilimler bölümlerinden herhangi birisinden mezun olmalarını istemektedir. Ancak lisansı olan adaylar için bölüm şartı aranmamaktadır.

SPK Lisansı olan ya da SPK Lisansını almayı amaçlayan bireylerin başvurularını kabul edecek olan OGA Kurumsal, tüm adayların Gayrimenkul Değerleme alanında en az 1 sene olmak üzere deneyim kazanmış olmalarını, Gayrimenkul Değerleme esasları ve etik kuralları konusunda donanımlı bilgi sahibi olmalarını istemektedir.

  • Bu kritere ek olarak adayların Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığını kendine meslek olarak seçmiş olmaları istenmektedir.
  • Tüm adayların İnternete ve MS Office uygulamaları hakkında bilgi sahibi, her ikisini de ileri seviyede kullanabiliyor olmaları istenmektedir.
  • Aynı şirkette uzun dönem çalışmayı hedefleyen adayların başvuruları kabul edilecek olup, tüm adayların dinamik, her zaman girişken, zaman baskı altında esnek çalışma saatlerinde çalışma performansı gösterebilecek, planlama konusunda başarılı, iş takibi ile zaman yönetiminde her zaman kendine güvenmeleri istenmektedir.
  • Ekip çalışmasındaki başarıya ve uyuma her zaman önem veren OGA Kurumsal, adayların da aynı performansı göstermelerini, erkek adayların ise askerliklerini yapmış olmalarını istemektedir.

OGA Kurumsal Taşınmaz Değerleme Proje Geliştirme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 31 Ekim 2017 tarihinde açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

basvuru@oga.com.tr

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisi vasıtası ile firmalar tarafından sunulan iş ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.