Işıl Gayrimenkul, 30 Gayrimenkul Danışmanı Alımı Yapacak!

Işıl Gayrimenkul, 30 Gayrimenkul Danışmanı Alımı Yapacak!

Konut, iş yeri, bina, dükkan, mağaza ve arsa gibi mülklerin kiralanması ve satış işlemlerini gerçekleştiren Işıl Gayrimenkul, çok sayıda personel alımları yapacak.

Gayrimenkul Danışmanı iş ilanı yayınlayan Işıl Gayrimenkul, 30 personel alımı gerçekleştirecek. Tüm detaylar haberimizde…

Gayrimenkul Danışmanı İş İlanı Detayları

Yayınlanan Gayrimenkul Danışmanı iş ilanına başvuru yapacak adayların gayrimenkul sektöründe kariyer sahibi olma ve kariyerlerini devam ettirme hedeflerinin olması istenmektedir.

[irp posts=”7177″ name=”216 Group A.Ş. Çok Sayıda Gayrimenkul Danışmanı Alımı Yapacak!”]
  • Tüm adayların MS Office programları hakkında donanımlı bilgiye sahip olması, aynı şekilde de interneti aktif bir şekilde kullanabilmeleri gerekmektedir.
  • Adayların ilk öğretim mezunu olmaları yeterli olmaktadır. Ancak lise, ön lisans ya da lisans mezunu olanların başvuruları ön değerlendirme kapsamında bulunacaktır.
  • İş deneyimliliği aranmamaktadır.
  • Tüm adayların insan ilişki ve iletişimlerinin kuvvetli olması, ikna yeteneklerinin gelişmiş olması, kendilerine her zaman güvenmeleri, motivasyonlarının her zaman yüksek olması istenmektedir.
  • Dış görünüme çok önem veren Işıl Gayrimenkul, başvuru yapacak adayların da aynı performansı göstermelerini istemektedir.
  • Ekip çalışmalarında uyumluluk, ekip arkadaşları ile iyi geçinme çok önemli olup, ekibe ayak uydurulabilinmelidir.
  • Sabit bir maaş olmamaktadır. Maaş sistemi yüzde 50 prim ile gerçekleşmektedir. Yani 500.000 TL değerindeki bir mülkün komisyon tutarı 30.000 TL ise, verilecek olan maaş 15.000 TL olmaktadır. Ya da 2.000 TL değerindeki bir mülkün kiralanması sonucunda komisyon 2.880 TL ise verilecek olan maaş 1.440 TL olmaktadır.
  • Şişli, Beşiktaş, Sarıyer ve Beyoğlu bölgelerinde aktif bir şekilde çalışacak olup, adayların bu lokasyonlara ulaşım problemlerinin olmaması gerekmektedir.

Işıl Gayrimenkul tarafından 5 Kasım 2017 tarihinde açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/isil-gayrimenkul-gayrimenkul-danismani-1807431

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisi vasıtası ile firmalar tarafından sunulan iş ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.