İş Bankası Her Bütçeye Uygun 85.000 TL Konut Kredisi!

Türkiye İş Bankası'ndan her bütçeye uygun düşük faizli konut kredisi!
Türkiye İş Bankası'ndan her bütçeye uygun düşük faizli konut kredisi!

Türkiye İş Bankası oldukça rahat ödeme seçenekleri eşliğinde satın almak istediğiniz ev için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. İş Bankası konut kredisine dair tüm detaylar GayrimenkulEks’te!

Türkiye İş Bankası, satın almayı düşündüğünüz konut için gayrimenkul değerleme raporu hazırlatarak, konutun ekspertiz değerini belirleyip, temin edebileceğiniz maksimum konut kredisi miktarını belirliyor. Anında İşlem seçeneği ile internet üzerinden konut kredisi başvurusu sürecini hızlı bir şekilde başlatmanıza olanak sağlayan Türkiye İş Bankası, talep edeceğiniz vade sürecine göre, ihtiyaç duyduğunuz nakit miktarı eşliğinde ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarınızı hesaplamanıza da olanak sağlıyor.

Türkiye İş Bankası konut kredisi sürecinizi üç aşamada tamamlıyor.

Türkiye İş Bankası Konut Kredisi Süreçleri

  1. Ekspertiz Raporu: Türkiye İş Bankası’ndan konut kredisi başvurusunda bulunduğunuzda ilk etapta kredi notunuz, gelir belgeniz gibi kriterler eşliğinde ön değerlendirme süreci gerçekleştiriliyor. Bu süreci başarı ile tamamlayan müşterilerin, yanlarında bulundurduğu tapu fotokopisi dijital ortama aktarılarak ekspertiz süreci başlatılıyor. Bu işlemleri online platform üzerinden kendiniz de yapabilirsiniz.
  2. Onay: Ekspertiz raporu hazırlandıktan sonra, satın almak istediğiniz evin ekspertiz değeri ile ev sahibi/müteahhidin satış değeri arasında bir farklılık olabileceği için, evin ekspertiz değeri baz alınarak hesaplama yapılıyor. Satın almayı düşündüğünüz evin ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar konut kredisi kullanmanıza olanak sağlayan Türkiye İş Bankası, kredilendirme aşamasında bulunduğunuz şehrin bir şubesinden sizinle iletişime geçerek, gerekli belgeler hakkında bilgi veriyor. Aynı zamanda tapu dairesinden de ipotek işlemi için randevu tarihi ve saati alarak, sisteme bildirmeniz halinde ipotek işlemlerinden sorumlu olan İş Bankası yetkilisi, belirttiğiniz saat aralığında tapu dairesinde sizi bekliyor olacaktır.
  3. Sözleşme ve İpotek Süreci: Türkiye İş Bankası şubesinde kredi sözleşmesini ve ödeme planını belirleyip, imzaladıktan sonra, tapu dairesinde işlemleri tamamlamaya gidebilirsiniz. İpotek işlemi sonrasında onaylanan kredi tutarınız anında hesabınıza geçmektedir.

Türkiye İş Bankası Konut Kredisi Seçenekleri

Türkiye İş Bankası, her bütçeye ve her ihtiyaca göre oluşturduğu konut kredisi ürünleri eşliğinde hem satın alacağınız ev, hem de bütçeniz göre en uygun ödeme planını oluşturmanıza olanak sağlıyor.

  • Standart Konut Kredisi: Bu konut kredisinde sabit taksitler ile ödeme planı oluşturulmaktadır.
  • Her Şey Dahil Konut Kredisi: Bu konut kredisi ürünü ile kredi tahsis ücreti, ipotek tesisi ücreti, ekspertiz ücreti gibi tüm harcamalarınız da konut kredisine dahil edilerek, vade sürecinize yayılmaktadır.
  • Evden Eve Ev Kredisi: Bu konut kredisinde, eski evinizi satıp, kredi tutarınızdan satış değerinin tamamını düşmenize olanak sağlanmaktadır.
  • Kentsel Dönüşüm Kredisi: Risk Yapı Raporu düzenlenmiş olan ya da bölgesi Riskli Alan olarak ilan edilen bölgelerde, taşınmazların sahibi olan kişiler ve bu taşınmazlarda en az 1 yıldır kiracı olan kişiler, kentsel dönüşüm kredisinden rahatlıkla faydalanabilirler.
  • Ev Yapımı / İnşaat Tamamlama Kredisi: Belediye sınırları içerisinde olan, imar planına sahip arsaların üzerinde inşasına başlayacağınız ya da inşaat hali devam eden evin tamamlanması için ihtiyaç duyacağınız nakit desteğini bu kredi ürünü sayesinde temin edebilirsiniz.

Türkiye İş Bankası 85.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı

Türkiye İş Bankası’ndan temin edeceğiniz 85 bin Türk Lirası tutarındaki konut kredisi ürünü için, bütçeniz dahilinde 120 ay vade seçeneği ile standart bir ödeme planı talebinde bulunmanız halinde banka tarafından aylık yüzde 1,09 oranında konut kredisi faiz oranları uygulaması yapılırken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı da bin 273,16 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu ödeme planı dahilinde toplam geri ödeme yapacağınız miktar 152 bin 779,20 Türk Lirası olurken, ödemelerinizin tamamlanması ile birlikte evinizin üzerindeki ipotek tesisi kaldırarak konutunuzun tarafınıza devri gerçekleşecektir.

[irp posts=”720″ name=”Konut Kredisi Başvurusu İçin Hangi Belgeler Gerekir?”]

Konut kredisi başvurusunda gerekli belgeleri yanınızda bulundurarak size en yakın Türkiye İş Bankası şubesinden konut kredisi başvurunuzu yapabilir ya da bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden konut kredisi başvuru sürecinizi başlatabilirsiniz.

Bu ödeme planı, 4 Aralık 2017 Pazartesi günü aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile GayrimenkulEks.com ziyaretçileri için özel olarak hazırlanmıştır.

https://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/ev-kredisi/Sayfalar/ev-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyacınız için en uygun kredi ürünleri hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.