ING Bank’tan Çeşitli Ödeme Planları ile 50.000 TL Ev Kredisi!

Türkiye'nin özel bankaları arasında yer alan ING Bank, ev sahibi olmak isteyen, yatırımlarını ev alarak değerlendirmek isteyen, ikinci bir evi satın almak isteyen müşterilerine özel uygun faiz oranları ile ev kredisi sunuyor.

ING Bank'tan Çeşitli Ödeme Planları ile 50.000 TL Ev Kredisi!

Türkiye’nin özel bankaları arasında yer alan ING Bank, ev sahibi olmak isteyen, yatırımlarını ev alarak değerlendirmek isteyen, ikinci bir evi satın almak isteyen müşterilerine özel uygun faiz oranları ile ev kredisi sunuyor.

ING Bank ev kredisi faiz oranları  yüzde 1,08’den başlıyor. Faiz oranları bireylerin tercih ettikleri vade sürelerine göre farklılık gösteriyor. 9 aya kadar yapılan ev kredisi ödeme planlarında yüzde 1,09 oranında faiz uygulaması gerçekleşiyor. 9 aydan 60 aya kadar yani 5 yıla kadar yapılan tüm ödeme planlarında yüzde 1,08 oranında faiz uygulanıyor. 60 aydan 120 aya kadar olan ödeme planlarında uygulanan faiz oranı ise yüzde  1,12’ye tekabül ediyor.

ING Bank ev kredisi başvuruları bankanın şubeleri ziyaret edilerek gerçekleştiriliyor. Uzman kadroları ile müşterilerine kaliteli hizmet veren, her zaman müşterilerinin tüm ihtiyaçlarında yanında olan ING Bank, aynı zamanda yine onları düşünerek sıra beklemeleri için kendi internet sitesinde ev kredisi başvurusu için randevu almayı sağlıyor.

ING Bank Ev Kredisi Ödeme Planları Çeşitleri

Banka aynı zamanda da farklı türlerde konut kredisi ödeme planları sunuyor. Bunlardan biri eşit taksitli ev kredisidir. Sabit kredi taksit tutarları ile sabit faizli ev kredisi imkanı sağlanıyor. Diğer bir çeşit ise eşit anapara ödemeli ev kredisidir. Bu yöntem ile de bireyler kendi ödeme planlarında kredi taksit tutarlarını kendileri planlıyorlar. Ev taksitleri giderek çoğalsın isteyenler ve başlangıçta düşük tutarlarda ödemeler yapmak isteyenler için artan taksitli ev kredisi ya da bunun tam tersi için azalan taksitli ev kredisi sunuluyor. Diğer bir çeşit ise ara ödemeli ev kredisidir. Bu yöntem ile de her ay taksit ödeme yerine öncesinde planlanmış belli sürelerle ödemeler yapılır.

Eşit Taksitli Ödemeler ile ING Bank 50.000 TL Konut Kredisi

120 ay vadeli ödeme planı ile 50 bin TL konut kredisi alındığı zaman yüzde 1,12 faiz oranı ile aylık taksit 759,59 TL, kredi sonunda ödenecek toplam tutar ise 91.150,29 TL olur.

50.000 TL 60 ay vadeli ev kredisi şeklinde alındığı zaman aylık taksit 1.136,63 TL, kredi sonunda ödenecek toplam tutar 68.197,81 TL olur.

Dosya masrafları için tahsis ücreti tahsil edilir ve bu ücret kredi tutarına göre değişir, maksimum binde beşi kadar alınır.  50 bin TL için tahsis ücreti ise 250 TL’ye tekabül eder.

Faiz oranları, 21 Eylül 2017  tarihi itibariyle GayrimenkulEks editörleri tarafından aşağıdaki bağlantı kullanılarak özel hazırlanmıştır.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/konut-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun krediler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.