HSBC’den Anında 50.000 TL Konut Kredisi!

HSBC'den Anında 50.000 TL Konut Kredisi!

Türkiye’deki özel bankacılık alanında faaliyetlerini sürdüren HSBC Bankası, müşterilerine 120 ay/10 yıla kadar uzanan ödeme planları ile en uygun konut kredisini sunuyor.

Konut Kredisi kampanyası düzenleyen HSBC Bankası, yüzde 1,35’ten başlayan faiz oranları uyguluyor. Faiz oranlarında bankadan alınan kredi tutarına ya da düzenlenen kredi ödeme planına göre değişkenlik olmuyor. Sabit faizli konut kredisi sunuluyor. Müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmek isteyen banka, konut kredisi faiz oranlarında değişiklik yapabilmektedir.

Satın alınacak evin değerinin tamamı kadar kredi verilmiyor. HSBC Bankası ilk olarak evin ekspertiz raporunu oluşturuyor. Oluşturulan ekspertiz raporundaki evin değerinin yüzde sekseni kadar da ev kredisi veriliyor. Örneğin; ekspertiz raporunda 100 bin TL  tutarında evin değeri çıktıysa alınabilinecek maksimum kredi limiti ise 80 bin TL olmaktadır.

Uygun faizli konut kredisi sunan HSBC, krediyi aynı zamanda da kefil talep etmeden vermektedir. Ancak kredi değerlendirmeleri sonrasında gerekli görülmesi halinde kişilerden kefil istenebilmektedir.

Konut Kredisi Ödeme Seçenekleri

Her ay eşit tutarlarda taksit ödemelerine ek olarak banka erken ödemeli konut kredisi ile ara ödemeli konut kredisi imkanlarını da sağlamaktadır.

Kredi kullanımında sigorta yapılmasız zorunlu tutulmamaktadır.  Ancak banka müşterilerine aniden meydana gelen kaza, ölüm ya da daimi maluliyet gibi durumlar için Kredili Hayat Sigortası yaptırmalarını talep etmektedir.

Hayat sigortası ödemesi kredi süresince bir kez ve bankaya özel avantajlı tutarda olmaktadır. Bu ödeme kişi özelinde değişiklik göstermektedir.

[irp posts=”7050″ name=”Halkbank Konut Kredisi Kampanyası! 100.000 TL Kredi!”]

HSBC Konut Kredisi Başvurusu

Başvuruların iki farklı şekilde yapılması mümkündür. Bunlardan biri banka şubeleri, diğeri ise anında kredi başvurusudur.

Banka şubelerinden yapılan konut kredisi başvurusunda kişilerin kredi kapsamında istenilen belgeleri de yanlarında getirmesi finansmanı alma sürecini hızlandırmaktadır.

Anında konut kredisi başvurusu ise bankanın internet sitesinden yapılmaktadır. Tüm bilgilerinizi ve talep ettiğiniz kredi tutarı eksiksiz girmeniz gerekmektedir. Banka yaptığı değerlendirme sonrasında krediyi onaylarsa, müşterilerine bilgilendirme yapmamaktadır. Bu durumda da bankada saatlerce sıra beklemek zorunda kalmadan, sadece krediye konu evraklar imzalanıp, finansmanı almak mümkündür. Hızlı konut kredisi almak için haberin sonunda verdiğimiz bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

50.000 TL Konut Kredisi ve Ödeme Planı

120 ay vadeli 50 bin TL konut kredisi alan bir kişinin aylık kredi ödemesi  yüzde 1,35 faiz oranı ile 843,81 TL olmaktadır. Aynı kredi 60 ay vadeli ödeme planı ile alındığında aylık kredi ödemesi 1.221,22 TL olmaktadır.

Ortalama 2.358,00 TL ekspertiz ücreti, 173 TL ipotek tesis ücreti, 166 TL DASK poliçe bedeli, 157 TL konut sigortası poliçe bedeli ve 4.540,00 TL ise kredili hayat sigortası ücret alınmaktadır.

Faiz Oranları, 6 Kasım 2017 tarihi itibariyle GayrimenkulEks editörleri tarafından aşağıdaki bağlantı kullanılarak özel hazırlanmıştır.

https://www.hsbc.com.tr/kartlar-ve-krediler/krediler/mortgage-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun krediler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.