Harmoni, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Kadrosuna Personel Alımı Yapacak!

Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., gayrimenkul değerleme uzmanı kadrosu için personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., gayrimenkul değerleme uzmanı kadrosu için personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu tarafından düzenlenen sınavlar ile hak edilen Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı lisansına sahip olup, aynı zamanda üniversitelerin Harita Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama ve Mimarlık bölümlerinden mezun olan adaylar arasından personel tercihi gerçekleştirecek.

Firma, adayların gayrimenkul değerleme sektörüne dair tecrübeli olmasına özen gösteriyor. Gayrimenkul değerleme raporu (ekspertiz raporu) hazırlanma süreci için, sürecin tamamında görev alıp, takip işlemlerini gerçekleştirerek raporun hazırlanmasını sağlayabilecek adayların iş başvurusu yapmasını talep eden firma, sürücü belgesi sahibi olan ve aynı zamanda aktif bir şekilde araç kullanabilen adayların iş başvurusu gerçekleştirmelerine olanak sağlıyor.

İşe alım gerçekleştirilecek adayların insan ilişkilerin başarı göstermesine, takım çalışmasına azami düzeyde uyum sağlamasına ve koordinasyon alanında yeteneğe sahip olmasına özen gösteren Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., analitik değerlendirme ve karşılaştırma yeteneğinin adaylarda bulunmasına da özen gösteriyor.

Erkek adaylar için, askerlik görevinin tamamlanmış olmasını da bir kriter olarak sunan banka, adayların Microsoft Office uygulamalarına hakim olmasını da talep ediyor. Aynı zamanda seyahat engelinin bulunmaması da, Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmasının genel nitelik talepleri arasında yer alıyor.

Yapılacak İş Tanımı

Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., hem Sermaye Piyasası Kurulu, hem de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından lisanslı olarak hizmet veriyor. Tam zamanlı ve kadrolu olarak personel alımı gerçekleştirecek olan firma, Eskişehir merkezli ikâmet eden adayları ön planda tutuyor.

Hem finans kuruluşları, hem de diğer kuruluş ve kurumlar tarafından talep edilen gayrimenkul değerlemeleri için, gayrimenkullere ait hukuki detayların ve saha incelemelerinin gerçekleştirilmesini talep eden firma, gayrimenkul projesinin ve özelliklerinin incelenerek tarafsız bir şekilde muhtemel değeri ile birlikte raporlanmasını, raporun tüm ekleri ile birlikte firmaya teslim edilmesini talep ediyor.

12 Temmuz 2017 tarihinde Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından açılan bu iş ilanı için son başvuru tarihi 31 Temmuz 2017 iken, hemen aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/harmoni-gayrimenkul-degerleme-ve-danismanlik-a-s-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1804545

Aynı zamanda GayrimenkulEks’te yer alan iş ilanları kategorisini ziyaret ederek, diğer şirketler tarafından açılan iş ilanlarını inceleyebilir ve iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.