Göl Panorama Evleri Konut Projeleri

Emlak Konut GYO güvencesi ve TOKİ’nin iş birliği ile Be-Ma İnşaat tarafında hayata geçirilen Göl Panorama Evleri Projesi, İstanbul Avrupa Yakası’nın Başakşehir İlçesi Yeşilkent Mahallesi’nde yükseliyor.

300 bin metrekarelik inşaat alanının 95 bin metrekaresinde inşa edilen Göl Panorama Evleri Projesi, 10 adet blok halinde bin 431 adet konut ve 40 adet ticari üniteden meydana geliyor. Ferah, geniş ve konforlu kullanım alanları sağlayan bu daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilirken, bahsi geçen bu dairelerin büyüklükleri ise 69 ile 240 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Konut projeleri arasında ulaşım bakımından oldukça avantajlı bir lokasyonda yer alan Göl Panorama Evleri Projesi, E – 5 Otoyolu’na 5, Atatürk Havalimanı’na 13, 3. Havalimanı Projesi’ne 30, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 40 kilometrelik mesafede yer alırken, TEM Otoyolu’nun hemen yanı başında konumlandırılıyor.

Proje alanının yüzde 83’lük kısmı rekreasyon ve peyzaj için ayrılan Göl Panorama Evleri, Bahçeşehir ile karşılıklı olan ve Küçükçekmece Gölü’ne hakim olan bir noktada yükseliyor. Ayrıca yaklaşık olarak 4 bin 300 kişilik kapasiteye sahip olacak şekilde tasarlanan bu projenin tasarımında Tago Mimarlık Şirketi’nin imzası bulunuyor.

Tüm bunların yanı sıra sahip olduğu bağımsız ticari üniteler ile bölgenin ticaret merkezi olmaya hazırlanan projede, 300 metrelik alışveriş caddesi,  açık – kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, restoran – kafe, tenis kortu ve spor sahası gibi alanlara da yer veriliyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.