Gebze Emlak Konutları 3 Konut Projesi

Emlak Konut GYO, Kocaeli’nin Gebze ilçesi, Kirazpınar Mahallesi’nde Gebze Emlak Konutları konut projesini hayata geçiriyor.

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Gebze Emlak Konutları Projesinin 3. Etabı Kocaeli’nin Gebe ilçesi Kirazpınar Mahallesi’nde gerçekleştiriliyor. Yaklaşık olarak 14 bin 700 dönümlük bir arazi üzerinde hayata geçirilen bu devasa proje, bölgedeki diğer konut projeleri arasında bir hayli dikkat çekiyor.

Toplamda 37 adet blok şeklinde tasarlanmış olan Gebze Emlak Konutları 3. Etap Projesi, bin 955 adet konuttan meydana geliyor. Bunlarda 424 adedi 2 oda 1 salon, 163 adedi 3 oda 1 salon, 294 adedi 4 oda 1 salon ve 24 adedi ise 4 oda 1 salon dubleks daire olacak şekilde dizayn ediliyor. Ayrıca söz konusu olan bu dairelerin büyüklükleri ise 88 metrekare ile 213 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Öte yandan birçok sosyal donatıya da ev sahipliği yapan Gebze Emlak Konutları 3. Etap’da, açık ve kapalı otopark sistemleri, çocuklara özel oyun alanları, yeşil alanlar, yürüyüş alanları, sosyal tesis, süs havuzu ve 7 gün 24 saat güvenlik yer alıyor.

Medical Park, Şifa Tıp Merkezi ve Arapçeşme Aile Sağlığı Merkezi gibi sağlık kuruluşlarına yakın bir konumda yer alan proje, Mutlukent İlkokulu ve Gebze Center ve İKS AVM gibi birçok eğitim kurumu ve alışveriş merkezine de yakın bir konumda bulunuyor.

Emlak Konut GYO, yüzde 70’lik kısmını yeşil alanların oluşturduğu bu projede ailelerin ve yatırımcıların konut sahibi olabilmesi için birçok farklı ödeme kolaylığı da sunuyor. Projenin teslim tarihi ile alakalı olarak da Ocak 2019 bilgisine yer veriliyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.