Foreks Gayrimenkul, Kadrolu Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Alımları Yapacak!

Gayrimenkul Değerleme sektöründe hizmet veren Foreks Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., bünyesinde istihdam etmek için personel alımları gerçekleştirecek.

Foreks Gayrimenkul, Kadrolu Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Alımları Yapacak!

Gayrimenkul Değerleme sektöründe hizmet veren Foreks Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., bünyesinde istihdam etmek için personel alımları gerçekleştirecek.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı iş ilanı yayınlayan Foreks Gayrimenkul, çok sayıda çözüm ortağı alımları gerçekleştirecek.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanı Detayları

Gayrimenkul Değerleme sektöründe uzun zamandır hizmet veren Foreks Gayrimenkul, tam zamanlı istihdam etmek üzere Türkiye geneli çözüm ortağı alımları gerçekleştirecek.

Söz konusu iş ilanına başvuru yapacak bireylerin kesinlikle Gayrimenkul Değerleme lisans belgesi almış olmalarını isteyen firma, üniversiteden mezun olunan bölüm kapsamında herhangi bir kriter belirtmemiştir.

Kadrolu Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Alımı

İstanbul Merkez ofisinde kadrolu olarak istihdam edilecek bireylerin MS Office uygulamaları hakkında donanımlı bilgiye sahip, ileri seviyede pratik kullanabilir yeteneğinin gelişmiş olunması istenmektedir.

Sorumluluklarını zamanında yerine getiren, işlerini aksatmayan adayların başvuru yapmasını isteyen firma, insan ilişki ve iletişimlerine önem verip, istihdam edeceği adayların da aynı performansı göstermelerini istemektedir.

İş takibi ile zaman yönetimi kapsamında özenli ve planlı çalışılması istenmektedir.

Sözlü iletişime ek olarak yazılı iletişin de kuvvetli olmasını isteyen firma, başvuru yapacak adayların İstanbul lokasyonlu ikamet ediyor ya da İstanbul’da ikamet edebilecek durumda olmalarını istemektedir. Erkek adaylar için askerlik konusunda kriter belirtilmemiştir ancak askerliğini yapan bireylerin başvuruları her zaman ilk sırada değerlendirilmektedir.

Foreks Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.  tarafından 20 Ekim 2017 tarihinde açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Başvurular ise 19 Aralık 2017 tarihinde sona erecektir.

https://www.yenibiris.com/foreks-gayrimenkul-degerleme-ve-danismanlik-a-s/spk-lisansli-degerleme-uzmani-is-ilani/775377

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisi vasıtası ile firmalar tarafından sunulan iş ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.