Fibabanka Konut Kredisi Kampanyası Başvurusu ve Detayları

Türkiye'nin pek çok ilinde şubesi bulunan, şube sayılarını, ATM'lerini gün geçtikçe artıran, uzman kadroları ile müşterilerine kaliteli hizmet sunan Fibabanka, müşterilerine özel 10 yıl vadeli ev kredisi düzenledi.

Fibabanka Konut Kredisi Kampanyası Başvurusu ve Detayları

Türkiye’nin pek çok ilinde şubesi bulunan, şube sayılarını, ATM’lerini gün geçtikçe artıran, uzman kadroları ile müşterilerine kaliteli hizmet sunan Fibabanka, müşterilerine özel 10 yıl vadeli ev kredisi düzenledi.

Fibabanka konut kredisi kampanyası kapsamında pek çok avantaj sunuluyor. Tüm detayları ile haberimizde…

Fibabanka Konut Kredisi Kampanyası ve Ayrıntıları

Uygun faizli konut kredisi ile müşterilerine avantajlı ev kredisi imkanı veren Fibabanka, yüzde 1,13 ile yüzde 1,23 oranında faiz uyguluyor. Yüze 1,13 oranındaki faiz 60 aya kadar olan vadelendirme planlarında, yüzde 1,23 oranında faiz ise 60 aydan 120 aya kadar olan vadelendirme planlarında uygulanıyor.

Söz konusu konut kredisi faiz oranları, kredi ödemlerinin sonuna kadar sabit olmaktadır. Faiz oranları kurda meydana gelen değişimlerden, Türkiye’deki faiz oranları değişimleri gibi durumlardan etkilenmemektedir.

Konut kredisi kullanmak isteyenler yalnızca Türk Lirası cinsinden yararlanabilmektedir. Yabancı para cinsinden konut kredisi almak mümkün değildir. Ayrıca gerçek kişilerin kredi kullanımlarında Fibabanka BSMV ile KKDF ücretlerini muaf tutmaktadır.

Kişiye Özel Ödeme Planı

Müşterilerinin aylık gelirlerine paralel olarak ödeme planları düzenlenir. Bireylerin aylık gelirler incelenir ve sonrasında bireylerin fikirleri de alınarak ödeme planları oluşturulur.

Eğer müşteriler konut kredisi erken kapama için bankaya başvuruda bulunurlar ise Fibabanka bu kapsamda alınan kredi tutarının yüzde 2’lik kısmı kadar erken ödeme ücreti talep eder. Yani örneğin 100.000 TL konut kredisi aldıysanız ve ödeme planındaki vadesinden önce erken kapatmak istiyorsanız 2.000 TL ücret alınır.

Kefilsiz Konut Kredisi

Ayrıca yine krediye ilişkin olarak banka kendi güvencesi için bireylerden teminat talebinde bulunur. Teminat olarak da bireyler satın aldıkları evi gösterebilmektedirler. Kefilsiz konut kredisi sunan banka, kredi başvurularını değerlendirten ve bireyleri krediye uygun bulmadıkları durumda kefil isteyebilir.

Fibabanka konut kredisi kapsamında bonus kredi kartı da ilk sene ücretsiz olarak sunulmaktadır. Söz konusu kampanya kapsamında kişilerin konut ve DASK sigortalarını yaptırmaları mecburidir.

Anında Konut Kredisi

Anında konut kredisi olanağı sağlayan Fibabanka, şubelerden yapılan konut kredisi başvurusu için kişilerin T.C. kimlik numaralarının yazılı olduğu kimlik kartı ya da ehliyetlerinin aslı ya da fotokopilerini, aylık net gelirlerini gösteren evrağı getirmelerini ister.

Faiz oranları, 19 Eylül 2017  tarihi itibariyle GayrimenkulEks editörleri tarafından aşağıdaki bağlantı kullanılarak özel hazırlanmıştır.

https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/konut-kredisi/guzel-evim-konut-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun krediler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.