Evvel Adım İstanbul Konut Projesi

Emlak Konut GYO, İntaya, EYG ve İntes şirketleri tarafından hasılat paylaşımı ortaklığı neticesinde hayata geçirilen Adım İstanbul Projesi, İstanbul Avrupa Yakası’nın en nezih semtlerinden biri olan Başakşehir’de yer alıyor.

Evvel zamana karşı hep bir özlem içerisinde olanlar için mahalle yaşamı sıcaklığında hayata geçirilen bu proje, 16 bin 423 metrekarelik proje alanı üzerinde yükseliyor. Toplamda 678 addet konut ve 120 adet ticari birimden meydana gelen Adım İstanbul Projesi’nde, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Bahsi geçen bu dairelerin büyüklükleri ise 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

“Evvelce Nasılsa Evvel’de Fazlasıyla” mottosu ile evvel yaşamı değerlerini bugünkü yaşamın konforu ile entegre eden Evvel Adım İstanbul Projesi, sokaklarından tutun sosyal aktivite alanlarına varana kadar mahalle kültürünü yeniden ortaya çıkarıyor. Toplamda 40 bin metrekarelik proje alanına sahip olan Adım İstanbul Projesi, insana, çevreye ve doğaya saygı esas alınarak yemyeşil bir konsept ile hayat buluyor.

Bölgedeki diğer konut projeleri arasından daha şeffaf ve daha açık olmasıyla dikkat çeken bu proje, yaşlı, engelli ve çocuk dostu yaklaşımıyla her türlü spor aktiviteleri, gezi alanları ve dinlenme imkanları sağlıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. Havaalanı, Kanal İstanbul ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi gibi mega projelere komşu olan Evvel İstanbul Projesi, söz konusu konum itibari ile de büyük avantaj sağlıyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.