Eşyaları Yeni Baştan Yaratmak Mümkün Müdür?

Ev dekorasyonu yaparken illa ki eski eşyaları atıp yerine yeni eşyalar almanıza gerek yok. Eski eşyalarınızı yeni baştan yaratıp yepyeni hale getirebilirsiniz.

Devir geri dönüşüm devri! Sizlerde fazladan masrafa girmek yerine eşyalarınızı yeni baştan yaratmanız hem sizi mutlu edecek, hem de paranızın cebinizde kalmasını sağlayacak.

Evinizde kumaşı eskimiş bir kanepeyi atmadan önce iki kere düşünün. Belki bu eski kanepeniz ile yeni ve farklı bir şeyler yapabilirsiniz. Örneğin;  bu kanepenin döşemelerinin yenileyip boya ve verniklerini yenileyerek harika bir mola köşesi elde edebilirsiniz.

Eski eşyaları dönüştürmek için önerilen dekorasyon fikirleri arasında antika eşyalar da yer alıyor. Antika mobilyaların çok sağlam ürünler olmasından dolayı yapmanız gereken tek şey boyasını yenilemek ve üzerine minder atmak olacaktır. Ayrıca bu mobilyaya yerleştireceğiniz hasır sepetler sayesinde küçük de olsa bir depolama alanı elde edebilirsiniz.

Peki, ya eski piyanonuzu dönüştürmeye ne dersiniz? Eski bir piyanoyu bu şekilde boyayıp yenileyerek yeni bir vitrin haline getirebilmeniz mümkün.

Eski vitrininizi mutfağınız için oldukça şık bir saklama alanına dönüştürebilirsiniz. Yapmanız gereken şey vitrininizin cam olan kısmını ayırıp güzelce renklendirerek mutfak duvarınıza monte etmektir. Eğer isterseniz bu vitrini mutfak harici oturma odası gibi alanlarda da kullanabilirsiz.

Eski bir şifonyerin harika bir mutfak tezgahı olabileceğini biliyor muydunuz? İşte en güzel kanıtı…

Eski küvetlerinizi muhteşem bir koltuğa dönüştürebilirsiniz. Özellikle de bahçe dekorasyonunda harika bir etki yaratacak olan bu küvetler vintage dekorasyon elde etmenize yardımcı olabilir.

Yine eski konsolunuzu mutfak tezgahı ya da yeni bir saklama alanı haline getirebilirsiniz. Bunun için de eski konsolunuzu boyayabilir ya da yapışkanlı kağıtlar ile kaplayabilirsiniz.

Son olarak göstereceğimiz örnek ise yine eski konsolu banyoya uygun bir hale getirmek olacaktır.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.