DYO ‘Renk Yağmuru’nda Kırmızının 24 Farklı Tonu

DYO Boya’nın yeni çıkarmış olduğu Renk Yağmuru isimli renk kartelası Kırmızı ve Magenta renkleri yaza damgasını vuruyor.

DYO 'Renk Yağmuru'nda Kırmızının 24 Farklı Tonu

DYO Boya’nın yeni çıkarmış olduğu Renk Yağmuru isimli renk kartelası Kırmızı ve Magenta renkleri yaza damgasını vuruyor.

DYO’nun tabiatın tüm özelliklerini taşıyan ve 192 renk barındıran yeni renk kartelası insanın hayal gücünü genişletiyor. Sekiz gruptan oluşan Yağmur Damlası renk kartelasından yazın en gözde rengi kırmızı-magneta oldu. Enerjiyi ve tazeliği çağrıştıran kırmızı-magneta yazın tüm heyecanı ile duvarlara yansıyor.

24 farklı renk tonundan oluşan kırmızı-magneta renk yağmuru duvarlara enerji katarken doğanın taze kokusunu da beraberinde taşıyor.

Yaşam alanlarınızı hayal dünyanızın genişliği ve Yağmur Damlası renk kartelasının renkleriyle dilediğiniz gibi dekore ettiğinizde günün stresli kısmından geri kalan zamanlarınızda evinizi huzur ve enerji depolayabileceğiniz alanlar haline gelmesini sağlayabilirsiniz.

Aşkın Rengi

Kırmızı enerjinin, hareketliliğin ve daha da önemlisi aşkın rengi iken özellikle çalışma odalarında kullanıldığı takdirde yaratıcılığı da ön plana çıkarırken canlılık da veriyor. Doğanın en muhteşem renklerinden biri olan kırmızı tüm görkemiyle evlerinizde kullanabileceğiniz muhteşem bir renk. Kadınların genellikle mutfaklarında kullandıkları kırmızı-magneta muhteşem bir dekorasyona tamamlayıcılık ediyor. Aynı zamanda yatak odalarında kullanıldığında güne pozitif bir enerji ile başlamanızı sağlayacak olan kırmızı enerjinize enerji katacak ve siz muhteşem bir güne hazır olacaksınız.

Tazeliğin Rengi

Doğanın tüm çiçeklerini tonlarında taşıyan magenta tazecik yaz havasını da rüzgârıyla taşırken yaşam alanlarını canlı, ferah ve eğlenceli bir görünüme dönüştürüyor. Oturma odanızda koltuğunuzda oturmuş soğuk bir şeyler içerken duvarlarınızdan dolup taşan tazecik yaz esintisi sizleri çiçeklerle dolu mis kokulu bahçelere sürükleyecek. Sanki serin bir yaz aksamında bahçenizde oturmuş esen rüzgarla gelen çiçek kokularında kaybolmuş hissi vererek günün yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atıp sakin bir ruh haline bürünmenizi sağlayacak.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.