Duvarlarınızın Sizi Yansıtmasına İzin Verin!

Ev dekorasyonunda adını duyurmuş olan ünlü Design ID markası, pek çok farklı tarzı bir araya getiren yepyeni bir koleksiyon piyasaya sürdü.

Ev dekorasyonunda adını duyurmuş olan ünlü Design ID markası, pek çok farklı tarzı bir araya getiren yepyeni bir koleksiyon piyasaya sürdü.

“Bonjour” adı verilen bu koleksiyon ile evini yeniden dekore etmek isteyen herkes için her tarza ve stile hitap eden birbirinden hoş duvar kâğıdı alternatifleri sunuluyor. Söz konusu olan bu koleksiyon daha çok patchwork desenlerden tutun kelebek ve romantik desenlere varana kadar sahip olduğu pek çok farklı desen skalası sayesinde rekabet içerisinde olduğu diğer firmaların, tasarımcıların, iç mimarların ve evini dekore etmek isteyenlerin dikkatlerini üzerine çekiyor. Üstelik Bonjour Koleksiyonu’nda her bir desen başka renklerde hem düze hem de dokulu kombinler ile tamamlanıyor.

Design ID markasının diğer tüm koleksiyonlarında olduğu gibi su bazlı olarak üretilmiş olan ve insan sağlığını etkileyecek hiçbir katkı maddesine yer verilmeyen Bonjour Koleksiyonu, kolay temizlenebilme ve güneş ışınlarına karşı dayanıklı olma gibi birden fazla kalite ve teknik özelliği ile ev sahiplerine kullanım kolaylığı sağlıyor.

Ev dekorasyonunda duvar kâğıdı kullanmak isteyenler için önerilen dekorasyon fikirleri arasında Design ID markası sıklıkla karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra sizi evinizi dekore ederken sizi, karakterinizi ve ruh halinizi yansıtmanıza yardımcı olacak duvar kâğıtları, dünyaca ünlü birçok marka tarafından modern ya da klasik modelleri sayesinde ev sahiplerine oturdukları yerden desen ve renk terapisi imkanı sağlıyor.

Design ID gibi SK Concept Duvar Kağıtları da sahip olduğu vinil, kağıt, boyanabilir kağıt, swarovski taşlı modelleri, doğal, hasır ya da bambu modelleri sayesinde geniş bir alternatif yelpazesi sunuyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.