Dünya Grup, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Alımı Yapacak!

Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. bünyesinde görev vermek üzre Gayrimenkul Değerleme Uzmanı alımı yapacağını duyurdu. İşte firma tarafından yayınlanan iş ilanına dair ana başlıklar.

Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. üniversitelerin inşaat mühendisliği, şehir ve bölge planlama, harita mühendisliği, makine endüstri mühendisliği, mimarlık, ziraat mühendisliğinin tarım ekonomisi alanı ve işletme bölümlerinden mezun adaylar arasından personel alımı gerçekleştirecek. Sermaye Piyasalar Kurulu (SPK) tarafından hazırlanan sınavdan başarılı olma koşulu ile alınabilen Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı’na sahip adayların iş başvurusu yapmasını talep eden firma, gayrimenkul değerleme sektöründe en az 1 yıllık tecrübe şartı arıyor.

1 yıllık tecrübe yerine eğitim alınarak iş tecrübesi edinmenin de yeterli olduğunu belirten firma, adayların MS Office programlarını etkin bir şekilde kullanmasına, ekip çalışması ile uyumlu olmasına, araştırmacı ve dinamik bir yapıya sahip olmasına önem veriyor.

Adayların B sınıfı ehliyet sahibi olmalarına, aktif olarak otomobil kullanabilmelerine, esnek çalışma saatleri ile uyumlu bir şekilde çalışabilmelerine ve seyahat engellerinin bulunmamasına önem veren Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., erkek adaylar için de askerlik görevinin tamamlanmış olmasına ya da askerlik görevinden muaf olunmasına önem veriyor.

İş ve İş Başvurusu Detayları

Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Sermaye Piyasalar Kurulu ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından sunulan mevzuatların çerçevesinde tüm gayrimenkullerin değerleme raporlarının; rapora konu olan gayrimenkulün yerine incelenmesi, resmi kurumlardaki yasal incelemelerin gerçekleştirilmesi, tespitlerin yapılması ile birlikte tarafsız ve bağımsız şekilde hazırlanması aşamasında görev alacak gayrimenkul değerleme uzmanı alımı yapacak.

Türkiye’nin her şehrinden kadrolu ya da sözleşmeli olarak Gayrimenkul Değerleme Uzmanı alımı yapacağını duyuran Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., rapor yazım aşamasında görev alacak uzman arayışı yapacağını belirtiyor.

Firma tarafından 19 Eylül 2017 tarihinde açılan bu iş ilanına aşağıdaki bağlantıyı kullanarak 17 Kasım 2017 tarihine kadar iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/dunya-grup-gayrimenkul-ve-danismanlik-as-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1874795

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisini ziyaret edip, firmalar tarafından açılan iş ilanları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.