Denizbank’tan Kefilsiz 100.000 TL Konut Kredisi ve Tüm Detayları!

Ev sahibi olmak isteyenler için kredi kampanyası düzenleyen Denizbank konut kredisi sunuyor.

Denizbank'tan Kefilsiz 100.000 TL Konut Kredisi ve Tüm Detayları!

747 şube sayısı, 14.759 çalışanı ile müşterilerine kaliteli hizmet vermeyi amaç edinen Denizbank, uygun faiz oranları ile kredi imkanları sağlıyor.

Ev sahibi olmak isteyenler için kredi kampanyası düzenleyen Denizbank konut kredisi sunuyor. Faiz oranları, vade süreleri, başvuru ve krediye ilişkin tüm detaylar haberimizde…

Denizbank Konut Kredisi Detayları

Denizbank konut kredisi kapsamında çeşitli avantajlar sunuluyor. Bu avantajlardan biri başvurudur. Bireyler anında konut kredisi başvurusudur. Yani bireyler evlerinden, iş yerlerinden, kafeden ya da çocukları ile parktayken kredi başvurusu yapabiliyorlar. Bunun bankanın internet sitesine girmeniz ve söz konusu kampanyayı bulmanız, gerekli işlem adımlarını takip etmeniz gerekmektedir.

Denizbank konut kredisi başvurusu için bir diğer yöntem ise banka şubelerini ziyarette bulunmaktadır. Uzman kadroları ile müşterileri ile birebir ilgilenen, onların bütçelerine, aylık gelir ve giderlerine göre en uygun konut kredisi ödeme planını düzenleyen Denizbank, aynı zamanda vade süresinde de avantajlı süre imkanı tanıyor.

300 ay vadeli yani 25 yıl vadeli ödeme olanakları ile finansman veren banka, müşterilerini yormuyor, uzun vade ve uygun faiz sağlıyor.

Ne Kadar Konut Kredisi Alabilirim?

Almak istediğiniz eve karar verdikten sonra bankayı ziyarette bulunmanız gerekmektedir. Anında kredi başvurusu yapıyorsanız tutarı siz belirliyorsanız ve banka onaylar ise son evrak imzalama işlemleri belirliyorsunuz.

Ancak bankaya gidip başvuru yapacaksanız evinize ait belgeleri getirmeniz gerekiyor. Bankanın anlaşmalı olduğu ya da sizin tercih ettiğiniz bir gayrimenkul değerleme uzmanı tarafından evin ekspertiz raporu çıkartılıyor. Raporda çıkan evin değerinin ise yüzde 80’i kadar finansman veriliyor. Örneğin evinizin değeri 125.000 TL ise 100.000 TL konut kredisi veriliyor.

Denizbank, müşterilerine konut kredisi almaları halinde DASK, hayat ve konut sigortasını yapmayı zorunlu tutmuyor. Ancak bireylerin bu sigortaları yaptırmaları ve bunları banka aracılığı ile yaptırmaları halinde konut kredisi faiz oranında yüzde 0.02 oranında indirim yapılmaktadır. Ayrıca kredi için kefil istenmez.

Tüm kredi alımlarında olduğu gibi bireylerden tahsis ücreti isteniyor. Bu ücret dosya masrafları içindir ve alınan kredi miktarının binde beşinden fazla olamaz. Örnek bir tahsis ücreti hesaplaması yapacak olursak; 100.000 TL konut kredisi için 500 TL’dir.

Alınan krediye konu olan eve rehin konulur. Rehin ödemeler bittiğinde kaldırılır. Rehin için ayrıca bir ücret alınır ve ortalama olarak 148,68 TL alınır. Ekspertiz raporu banka aracılığı ile yaptırıldığı zaman bunun için de ayrıca ücret alınır ve bu ücret eve göre değişkenlik gösterir. Ancak ortalama olarak 700 TL alınır. Bu ücrete KDV dahildir. Şimdi 100.000 TL için konut kredisi hesaplaması yapalım…

Denizbank 100.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı Detayları

Faiz oranları incelendiği zaman yüzde 1,22, yüzde 1,27 ve yüzde 1,29 uygulandığı görülmektedir. Yüzde 1,22 60 aya kadar, yüzde 1,27 61 ile 120 ay arasında, yüzde 1,29 ise 120 ay ile 300 ay arasında uygulanmaktadır.

  • 100.000 TL kredi 60 ay vadeli konut kredisi eşliğinde alındığı zaman aylık taksit 2.360,14 TL, geri ödenecek toplam tutar 141.608,21 TL olur.
  • 120 ay vadeli konut kredisi eşliğinde alındığında aylık taksit 1.628,08 TL, geri ödenecek toplam tutar 195.369,15 TL olur.
  • 300 ay vadeli konut kredisi için ise aylık taksit 1.318,18 TL, geri ödenecek toplam tutar 395.435,6 TL olur.

Faiz oranları, 20 Eylül 2017  tarihi itibariyle GayrimenkulEks editörleri tarafından aşağıdaki bağlantı kullanılarak özel hazırlanmıştır.

https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/mortgage-kredileri/deniz-mortgage.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun krediler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.