Çınar Taşınmaz Değerleme, Sözleşmeli ve Kadrolu Eksper Alımı Yapacak!

Çınar Taşınmaz Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. hem kadrolu, hem de sözleşmeli gayrimenkul değerleme uzmanı alımı yapacağını duyurdu.

Çınar Taşınmaz Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. hem kadrolu, hem de sözleşmeli gayrimenkul değerleme uzmanı alımı yapacağını duyurdu.

Çınar Taşınmaz Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. Türkiye’nin birçok şehrinde kadrolu ya da sözleşmeli gayrimenkul değerleme uzmanı alımı yapacağını duyurdu. Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği, Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama bölümü, Harita Mühendisliği, Gayrimenkul ve Varlık Değerleme Bölümü, Yapı Öğretmenliği bölümlerinden mezun olan adayların iş başvurusu yapması talep ediliyor. Aynı zamanda Ziraat Mühendisliği’nin ilgili alanlarından mezun adayların, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından verilen lisansa sahip olmaları halinde gayrimenkul değerleme uzmanlığı ya da konut değerleme uzmanlığı kadrolarına iş başvuru yapmaları bekleniyor.

İş başvurusu yapan adayların gayrimenkul değerleme uzmanlığı veya konut değerleme uzmanlığı sınavlarını geçmiş, lisans belgesine sahip olmalarına önem veren Çınar Taşınmaz Değerleme ve Müşavirlik A.Ş., iş başvurusu yapan adayların gayrimenkul değerleme sektörüne dair tecrübe sahibi olmasını önemsiyor.

Adayların MS Office uygulamalarına hakim olmasına, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmasına ve aktif olarak araç kullanabilmelerine özen gösteren Çınar Taşınmaz Değerleme ve Müşavirlik A.Ş., seyahat engeli bulunmayan adayların başvuru yapmasına azami özen gösteriyor. Firma, aynı zamanda erkek adaylar için de askerlik görevinin tamamlanmış olmasını önemsiyor.

İş Başvurusu ve İşe Alım Süreci Detayları

Çınar Taşınmaz Değerleme ve Müşavirlik A.Ş., işe alım yapılacak adayların Sermaye Piyasası Kurulu ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu taraflarından sunulan mevzuatlar çerçevesinde; bağımsız ve tarafsız bir şekilde piyasa koşullarının, çevre koşullarının gerçekleştirilmesi, fizibilite çalışmasının yapılması, ilgili gayrimenkule dair yasal detayların incelenmesi, boş arazi ve geliştirilmiş proje için değer analizi yapılması, en yüksek ve en iyi kullanım değeri analizi gibi alanlar genelinde danışmanlık yapılması ve raporlama yapılması konusunda faaliyette bulunacak adayları istihdam edecek.

Çınar Taşınmaz Değerleme ve Müşavirlik A.Ş., iş başvurusunda bulunan adayların, merkez dışı şehirlerde ikamet etmeleri halinde, firma merkezinde değerleme eğitimi verileceğini belirtiyor.

Firma tarafından 8 Eylül 2017 tarihinde açılan bu iş ilanına, hemen aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile 8 Eylül 2017 tarihine kadar iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. (Firma ile görüşüldükten sonra son başvuru tarihi hakkında güncelleme yapılacaktır.)

http://www.kariyer.net/is-ilani/cinar-tasinmaz-degerleme-ve-musavirlik-a-s-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1828518

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisini ziyaret edip, firmalar tarafından açılan iş ilanları hakkında kapsamlı bilgi edinebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.