Ayda 616 TL Taksitle Kefilsiz Konut Kredisi Garanti Bankası’ndan!

Ayda 616 TL Taksitle Kefilsiz Konut Kredisi Garanti Bankası'ndan!

Garanti Bankası, uygun faiz oranları ve avantajlı ödeme planları ile ev sahibi olmak isteyenlere destek oluyor.

Garanti Bankası konut kredisi kampanyası düzenledi. Kredi faiz oranları, vade süresi, başvuru ve tüm detaylar haberimizde…

Garanti Bankası Konut Kredisi Kampanyası Detayları

Garanti Bankası konut kredisi faiz oranları  sabittir. Yüzde 1,31 oranında faiz uygulanmaktadır. Müşterilerin aldıkları konut kredisi miktarına ya da düzenlenen ödeme planı süresine göre faiz oranlarında değişiklik yapılmamaktadır. Buna ek olarak piyasadaki faiz değişimlerinde de kredi faizleri etkilenmemektedir.

Sabit faizli konut kredisi sunan Garanti Bankası, müşterilerinin aylık gelirlerine en uygun konut kredisi ödeme planlarını hazırlar ve müşterilerine sunar.

Kredi ödeme planlarının yapılabilinecek en uzun ödeme planı süresi 240 ay yani 20 yıl olarak belirlenmiştir. 20 yıl vadeli konut kredisi sunan banka, sadece Türk Lirası cinsinden finansman imkanı tanımaktadır. Euro, dolar ya da diğer yabancı para cinsinden kredi verilmemektedir.

Müşterilerin alacakları evin mesken tipinde olması gerekmektedir. Ayrıca kredi kullanımı sadece gerçek kişiler için verilmektedir.

Düzenlenen ödeme planından daha kısa sürede tüm krediyi kapatmak isteyenlerden Garanti Bankası, kredi erken ödeme ücreti almaktadır. Alınan bu ücret ise kişilerin kapatmak istedikleri zamanda kalan vade süresine göre değişkenlik göstermektedir. Kişiler konut kredisi ödemelerinde 36 ay ya da bu süreden daha kısa bir süre kalmışken kredi kapatma talebinde bulunurlarsa kredi tutarının yüzde 1’i kadar, eğer bu süreden daha uzun bir süre varken talepte bulunurlarsa kredi tutarının yüzde 2’si kadar ücret alınmaktadır.

Ayrıca satın alınacak olan evin değerinin yüzde yüzü kadar konut kredisi verilmemektedir. Verilen kredi ekspertiz değerinin yüzde seksenine tekabül etmektedir. Yani 100 bin TL’lik ev alan bir kişinin alabileceği maksimum kredi tutarı 80 bin TL olmaktadır. Banka evin üzerine ipotek koyar ve ödemeler sona erdikten sonra ise ipotek kaldırılır. Söz konusu ipotek kredi teminatı içindir.

Garanti Bankası konut kredisi kefilsiz olarak sunulmaktadır. Kredi başvurularının değerlendirmeleri yapıldıktan sonra kefil talep edilebilinmektedir.

[irp posts=”7164″ name=”Şekerbank’tan Kefilsiz 10 Yıl Vadeli 75.000 TL Konut Kredisi!”]

Garanti Bankası Konut Kredisi Başvuru Detayları

Kredi başvurusu banka şubelerinden yapılmaktadır. Kredi kapsamında bazı belgeler istenmektedir. Bu belgeleri ilk başvuruda getirenlerin kredi alma işlemleri daha hızlı gerçekleşmektedir.

Konut kredisinden istenen belgeler;

  • kredi başvuru formu
  • nüfus cüzdanı
  • satın alınan evin tapu fotokopisi
  • gelir belgesi
  • serbest çalışanlar: vergi levhası, son 3 yıla ait bilanço, gelir tablosu

45.000 TL Konut Kredisi ve Ödeme Planı

20 yıl vadeli ödeme planı ile 45 bin TL konut kredisi alan bir kişinin aylık kredi ödemesi 616,63 TL olmaktadır. Kredi sonunda ödenecek toplam tutar ise 147 bin 991,50 TL olmaktadır. Kredi dosya masrafları için kredi miktarının yüzde 0,5’i kadar kredi tahsis ücreti alınır. 45 bin TL için kredi tahsis ücreti 255 TL’dir. Ayrıca ekspertiz ücreti, ipotek tesis ücreti, vergi ve sigorta ücretleri alınır. Tüm bu ücretlerin toplamı ortalama olarak 1.1800 TL’ye tekabül eder.

Faiz Oranları, 7 Kasım 2017 tarihi itibariyle GayrimenkulEks editörleri tarafından aşağıdaki bağlantı kullanılarak özel hazırlanmıştır.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/mortgage/mortgage_urunleri/sabit_faizli.page?gbid2=200568#calcContent3=UIDecf05d

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun krediler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.