Ayda 500 TL Taksitle 10 Yıl Vadeli Konut Kredisi Anadolubank’tan!

Ayda 500 TL Taksitle 10 Yıl Vadeli Konut Kredisi Anadolubank'tan!

Türkiye’deki özel bankacılık sektöründe yıllardır faaliyetlerini sürdüren Anadolubank, 10 yıla kadar uzanan konut kredisi sunuyor.

Anadolubank müşterilerine özel konut kredisi sunuyor. Faiz oranları, başvuru süreci ve diğer tüm detaylar haberimizde…

Anadolubank Konut Kredisi Detayları

  • Anadolubank konut kredisi faiz oranları sabittir. Yüzde 1,29 oranında faiz uygulanır.
  • Piyasadaki faiz değişimlerinden, müşterilerin kredi aldıkları kredi tutarına ya da kredi vadesine bağlı olarak faiz oranlarında değişiklik yapılmamaktadır.
  • 18 ve üzerindeki bireyler krediden yararlanabilmektedir.
  • Konut kredisi alabilmek için herkesin mutlaka bir işte çalışıyor olması, gelirlerinin olması ve bankaya gelir belgelerini sunabilmeleri gerekmektedir. Geliri olmayanlara konut kredisi verilmemektedir.
  • Konut kredisi ödeme planlarında müşteriler Anadolubank ilgili kişileri ile konuşarak kendilerine özel ödeme planları oluşturmayı talep edebilmektedirler.
  • Satın alınacak olan evin ekspertiz değerinin yüzde 75’i kadar kredi verilmektedir ve müşterilerin kesinlikle kefillerinin olması gerekmektedir. Ancak evin değerinin yüzde 50’si kadar olan kredi kullanımlarında kefil talep edilmemektedir.
  • İnşaat bitmemiş evler için kredi verilmemektedir.
  • Yapı kullanım izin belgesi olmayan evler için kredi verilmemektedir.
  • Tüm müşterilerden konut sigortası ile hayat sigortası yaptırmaları zorunlu tutulmaktadır. Sigortalar kredi vadesi süresince yenilenmektedir.
[irp posts=”7401″ name=”Vakıfbank Konut Kredisi Kampanyası! 75.000 TL Kredi!”]

Anadolubank Konut Kredisi Başvuru ve Detayları Hakkında

Başvurular banka şubelerine yapılmaktadır. Müşterilerin başvuru esnasında evin tapu fotokopisini, nüfus cüzdanlarını, gelir belgelerini, ikametgah belgelerini getirmeleri gerekmektedir. Aynı şekilde kefillerin de bu belgeleri getirmeleri gerekmektedir.

30.000 TL Konut Kredisi ve Ödeme Planı

120 ay vadeli ödeme planı ile 30 bin TL konut kredisi alan müşterilerin aylık kredi ödemeleri yüzde 1,29 faiz oranı ile  507,86 TL olmaktadır. Kredi sonunda ödenecek toplam tutar 56.880,32 TL’ye tekabül etmektedir.

30.000 TL Kredi için kredi tahsis ücreti ise 150 TL’ye tekabül etmektedir.

Faiz Oranları, 10 Kasım 2017 tarihi itibariyle GayrimenkulEks editörleri tarafından aşağıdaki bağlantı kullanılarak özel hazırlanmıştır.

https://isube.anadolubank.com.tr/ibanking/open.html?firstPage=INDIVIDUAL_LOAN_CALCULATE.js&loginPage=WEB_PAGE_LOGIN.guiml&language=tr

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun krediler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.