Anvera Kurumsal Gayrimenkul Değerleme, Değerleme Uzmanı Alımı Yapacak!

Anvera Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., Ankara'da hizmet verecek 3 adet gayrimenkul değerleme uzmanı alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Anvera Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., Ankara’da hizmet verecek 3 adet gayrimenkul değerleme uzmanı alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Sermaye Piyasası Kurulu ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu gayrimenkul değerleme şirketleri listelerinde yer alan Anvera Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., gayrimenkul değerleme uzmanı kadrosunda görev alacak aday alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Üniversitelerin inşaat mühendisliği, mimarlık, harita mühendisliği ve şehir ve bölge planlama bölümlerinden mezun olan ve aynı zamanda SPK – SPL iş birliği ile sınav sonucuna göre hak edilen Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Lisansı’na sahip olan adaylar arasından personel alımı yapacağını duyuran firma, iş başvurusu yapan adayların Microsoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilmelerine özen gösteriyor.

İş başvurusu yapan adayların insan ilişkilerinde başarı göstermesine, analitik düşünme yapısına sahip olmasına, hırslı ve girişimci olmasına, gayrimenkul değerleme sektöründe bir kariyer hedefine sahip olmasına önem veren Anreva Kurumsal Gayrimenkul Değerleme, aynı zamanda seyahat engelinin bulunmamasına, B sınıfı sürücü belgesine sahip olunmasına ve trafikte aktif araç kullanılabilmesine özen gösteriyor.

Gayrimenkul değerleme uzmanı iş ilanına başvuru yapacak adayların gayrimenkul değerleme sektörüne dair gerekli iş tecrübesine sahip olunmasını önemseyen firma, aynı zamanda erkek adaylar için de askerlik görevinin tamamlanmış olmasına özen gösteriyor.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş Tanımı

Anvera Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., Ankara’da yer alan merkez ofiste tam zamanlı olarak hizmet verecek, gayrimenkul değerleme sektöründe çalışacak gayrimenkul değerleme uzmanı arayışı gerçekleştiriyor.

Firma tarafından 15 Eylül 2017 tarihinde açılan bu iş ilanına, hemen aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile 11 Kasım 2017 tarihine kadar iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/anreva-kurumsal-gayrimenkul-degerleme-ve-danismanl-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1870290

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisini ziyaret edip, firmalar tarafından açılan iş ilanları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilir, size uygun işler için iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.