Anka Gayrimenkul Değerleme, Uzman Personel Alımı Yapacak!

Anka Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., şirket bünyesinde çalıştırmak üzere gayrimenkul değerleme uzmanı alımı yapacağını duyurdu. İşte firmanın açtığı iş ilanına dair tüm detaylar!

Anka Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., şirket bünyesinde çalıştırmak üzere gayrimenkul değerleme uzmanı alımı yapacağını duyurdu. İşte firmanın açtığı iş ilanına dair tüm detaylar!

Anka Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., şirketin Çukurova bölgesinde çalışacak ve Adana, Mersin ve Hatay şehirlerinde görev alacak gayrimenkul değerleme uzmanı alımları gerçekleştirecek. Toplamda kaç adet personel alımı gerçekleştireceğini bildirmeyen firma, 8 Temmuz itibariyle CV başvurularını almaya başladı.

Firmanın Talep Ettiği Personel Nitelikleri

Anka Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., alım gerçekleştireceği personeller için gayrimenkul değerleme sektörüne dair tecrübe sahibi olmasını talep ediyor. Aynı zamanda üniversitelerin Mimarlık, Harita Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği ve Şehir ve Bölge Planlama bölümlerinden mezun adaylar ile birlikte çalışmak isteyen firma, adayların Microsoft Office programlarına da tamamıyla hakim olmasını talep ediyor.

Adayların aktif bir şekilde araç kullanmalarına, B sınıfı ehliyete sahip olmalarına ve seyahat engellerinin bulunmamasına da özen gösteren firma; bireysel yetenekler olarak da girişken bir ruha sahip olmaya, araştırmacı ve hırslı olmayan, analitik düşünce yeteneğini geliştirmeye meraklı olmaya, insan ilişkilerinde azami başarı elde edebilmeye ve takım çalışmasında uyum sağlayabilmeye oldukça özen gösteriyor.

Erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olmasına özen gösteren firma, SPK tarafından sunulan Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Lisansı’na sahip olunmasına da özen gösteriyor. Esnek çalışma saatlerine adapte olabilecek adayların iş başvurusu yapmasını talep eden firmanın sunacağı iş tanımı ise şu şekilde:

İş Tanımı

Anka Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., Çukurova Bölge Ofisi’nde çalıştırılmak üzere gayrimenkul değerleme uzmanları alımı gerçekleştirecek. Hem kadrolu, hem de sözleşmeli olarak işe alım gerçekleştirilecek olan uzmanlar için; Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından sunulan mevzuatların çerçevesinde gayrimenkullerin adreslerinde incelenmesi, resmi kurumlara gidilerek gayrimenkullere dair incelemelerin gerçekleştirilmesi ve piyasaya dair araştırmaların yapılması ile birlikte; ekspertiz raporlarının tarafsız ve rasyonel kriterlere uygun olarak hazırlanmasını talep ediyor.

8 Temmuz tarihinde açılan bu iş ilanına 28 Ağustos 2017 tarihine kadar iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. İş ilanını aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/anka-gayrimenkul-degerleme-ve-danismanlik-a-s-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1821470

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisini ziyaret ederek, kendinize uygun bir iş arayışı gerçekleştirebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.