Akzirve’nin 2. Etap Projesi İçin Lansman Düzenlendi!

Markalı konut sektörüne yeni giriş yapmış olan Akzirve Gayrimenkul ve Yatırım şirketi, Strada Projesi’nin ikinci Etabı için lansman düzenledi.

Akzirve Gayrimenkul ve Yatırım söz konusu projenin yeni etabını satışa çıkarmaya hazırlanırken öncelikle bir basın toplantısı düzenleyerek tanıtımını gerçekleştirdi. Bölgedeki önemli markalı konut üreticilerinden biri haline gelen Akzirve Gayrimenkul ve Yatırım Şirketi, ilk göz ağrısı olan Strada Projesi’nin yeni etabı olan Strada Plus Projesi’ni düzenlemiş olduğu basın lansmanı sayesinde alıcısı ile bir araya getirdi.

2017’nin Son Yatırımı Strada’da

Bu yıl gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği önemli yatırımlar ile adından bir hayli söz ettiren markalı konut projesi üreticisi Akzirve Gayrimenkul ve Yatırım şirketi, 2017 yılına ait son yatırımı Strada Projesi için gerçekleştirdi. Akzirve Gayrimenkul ve Yatırım, projenin ilk etabını hayata geçirip satışı gerçekleştirmesinin ardından ikinci etap olan Strada Plus için harekete geçti. Strada Plus Projesi’nin satışı için talepler düzenlenen lansman günü toplanmaya başladı.

5 Aralıkta Tanımı Gerçekleştirildi

Akzirve Gayrimenkul ve Yatırım şirketinin Üst Düzey Yöneticisi (CEO) İbrahim Maasfeh tarafından konuya istinaden yapılan açıklamada şirket olarak 25 yıldır Türkiye’de gayrimenkul sektörüne ara vermeden yatırım yapıldığı, 2017 yılının başında temeli atılan Strada Projesi’nin inşaat çalışmalarının hız kesmeden sürdürüldüğü ifade edildi. İbrahim Maasfeh ayrıca açıklamalarında, bunun ile beraber söz konusu olan projenin ikinci etabı olan Strada Plus Projesini alıcı ve yatırımcılarıyla buluşturmak, ayrıntılarını anlatmak tanıtmak ve ayrıca projenin ilerleyişini gösterebilmek amacıyla 5 Aralık tarihinde bir basın lansmanı organize edileceğini ifade etti.

Şirketin Üst Düzey Yöneticisi İbrahim Maasfeh, bahsi geçen bu açıklamaların ardından da basın lansmanı için davette bulundu.

Bahşehir’in değerine değer katacak olan Strada Plus Projesi’nde konutlar, Bahçeşehir’de yer alan satış ofisinde, gerçekleştirilen lansmanın ardından satılmaya başladı.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.