Akademi Gayrimenkul, Çok Sayıda Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Alacak!

Akademi Gayrimenkul, Çok Sayıda Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Alacak!

Gayrimenkul Değerleme sektöründe hizmet veren Akademi Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. iş ilanı yayınladı.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı iş ilanı yayınlayan Akademi Gayrimenkul hakkında tüm detaylar…

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanı Detayları

SPK ile BDDK lisansına sahip olan Akademi Gayrimenkul,  değerlemeye konu olan gayrimenkullerin yerinde incelemelerinin yapılması, resmi kurumlardan yasal durum değerlendirmelerinin yapılması, bu durumların tespitlerinin gerçekleştirilmesi, gayrimenkullerin piyasa değerlerinin araştırılması, bu kapsamda detaylı kanaat oluşturulması ve yapılan tüm işlerin raporlanması için Gayrimenkul Değerleme Uzmanı alımları gerçekleştirecek.

  • Sürekli ve tam zamanlı istihdam imkanı sağlanacak tüm adayların üniversitelerin 4 senelik eğitim veren bölümlerinden mezun olmaları istenmektedir.
  • Tüm adayların SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı lisansı ya da Konut Değerleme Lisansı olması istenmektedir.
  • Harita ve İnşaat Mühendisliği ya da teknikerliğinden mezun olan adayların başvuru ön değerlendirme kapsamında bulunacaktır.
  • Adayların, Gayrimenkul Değerleme sektöründe en az 1 sene deneyim sahibi olmuş, çok sayıda değerleme raporu hazırlamış olmaları istenmektedir.
  • SPL’nin düzenlemiş olduğu “Değerleme Uzmanlığı Mesleki Uygulamalı Eğitim Programını” tamamlayan adayların başvuruları da ön değerlendirme kapsamında yer alacaktır.
  • Adayların emlakçılık ve komisyonculuk ile bağlantılarının olmaması istenmektedir.
  • MS Office programları hakkında donanımlı bilgi sahibi olunması, ileri seviyede, etkin bir şekilde kullanılması istenmektedir.
  • B sınıfı ehliyetin alınmış, etkin bir araç kullanıcısı olunması talep edilmektedir.
  • Erkek adayların askerliklerini yapmış olmaları gerekmektedir.
  • Yine tüm adayların esnek çalışma saatlerinde istihdam edebilecek, düzenlenen çalışma saatlerine uyum sağlanabilecek olunması istenmektedir.
  • İnsan ilişki ve iletişime çok önem veren Akademi Gayrimenkul, başvuru yapacak adaylardan da aynı performansı beklemektedir.

Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı iş ilanı başvuruları 1 Ocak 2018 Pazartesi günü sona erecektir.

Akademi Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 3 Kasım 2017 tarihinde açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/akademi-gayrimenkul-degerleme-ve-danismanlik-a-s-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1908896

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisi vasıtası ile firmalar tarafından sunulan iş ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.