24 Taşınmaz Değerleme, Yeni İş İlanı Yayınladı!

24 Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., İstanbul ve Ankara şehirlerinde ikâmet eden toplamda 6 adet gayrimenkul değerleme uzmanı alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

24 Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., İstanbul ve Ankara şehirlerinde ikâmet eden toplamda 6 adet gayrimenkul değerleme uzmanı alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

24 Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., üniversitelerin mimarlık, inşaat mühendisliği, harita mühendisliği ve şehir ve bölge planlama bölümlerinden mezun olan adayların iş başvurusu yapmasına özen gösterirken, adayların Gayrimenkul Değerleme Lisansı ya da Konut Değerleme Lisansı’na sahip olmalarına dikkat ediyor.

Gayrimenkul değerleme sektörü içerisinde en az 3 yıllık tecrübesi olması ve çalışmakta olduğu şehrin tüm ilçelerinde hizmet verilmesini talep eden 24 Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., adayların gayrimenkul değerleme konusunda hem saha alanında, hem de rapor yazma aşamasında tecrübeli olmalarını önemsiyor.

Seyahat engeli bulunmayan adayların iş başvurusu yapmalarını talep eden firma, adayların aynı zamanda B sınıfı sürücü belgesi olmasına ve aktif olarak araç kullanabilmelerine de önem veriyor. Erkek adayların askerlik görevlerinin tamamlanmış olmasına ya da en az 2 yıl tecil edilmiş olmasına önem veren firma, Microsoft Office programları başta olmak üzre, bilgisayar kullanımı konusunda bilgili ve donanımlı olan adayların iş ilanına başvuru yapmalarını talep ediyor.

İş Başvurusu ve Detayları

24 Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., resmi dairelerde ekspertiz raporu talep edilen mülke dair gerekli araştırmaların yapılması, mülkün yerinde ziyaret edilmesi ile birlikte tarafsız ve bağımsız bir şekilde değerleme raporlarının hazırlanması alanında ve hazırlanan değerleme raporlarının banka şartnamelerine ve teknik detaylara uygunluğunun konusunda görev alacak hem gayrimenkul değerleme uzmanları, hem de kontrolörler alımı yapacak.

24 Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. 4 Eylül 2017 tarihi itibariyle açılan iş ilanına, hemen aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile 9 Ekim 2017 tarihine kadar iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/24-tasinmaz-degerleme-ve-danismanlik-a-s-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1810775

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisini ziyaret ederek, firmalar tarafından açılan iş ilanları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.