120 Ay Vadeli 120.000 TL Konut Kredisi Türkiye İş’ten!

Ülkemizde yıllardır bankacılık alanında hizmet veren Türkiye İş Bankası, 7 farklı çeşitte konut kredisi kampanyaları düzenledi.

120 Ay Vadeli 120.000 TL Konut Kredisi Türkiye İş'ten!

Ülkemizde yıllardır bankacılık alanında hizmet veren Türkiye İş Bankası, 7 farklı çeşitte konut kredisi kampanyaları düzenledi.

Aylık sabit ödemeliden tüm masraflar dahile, ev yapımdan yabancılar özele kadar çeşitli türlerde düzenlenen Türkiye İş Bankası konut kredisi kapsamında aylık sabit faizli ödemelerle yapılan hakkındaki tüm detaylar haberimizde…

Türkiye İş Bankası Konut Kredisi Hakkında…

Bazı kişiler aylık ödemelerini düzenli tutarlarda ödemek isterken bazılarımız ise ara ara, dönem dönem, belli periyotlarda ödeme yapmak ister. Bankalarda kişiler özel ödeme planları ile kredi kampanyaları düzenler, müşterilerinin isteklerini karşılamak ister.

Türkiye İş Bankası da aylık kredi taksitlerinin eşit tutarlarda ödenmesi karşılığında müşterilerine özel uygun faizli konut kredisi sunuyor. Maksimum yapılabilinecek vade süresi ise 120 ay yani 10 yıl olarak belirlenmiştir.

10 yıl vadeli konut kredisi faiz oranları ise bireylerin kredi alırken sigorta yaptırıp yaptırmamalarına göre değişkenlik gösteriyor. Yani bireyler eğer kredi başvurularının onaylanması durumunda sigorta da yaptırmak isterlerse aylık yüzde 1,05 faiz oranına tabi tutuluyor. Eğer istemezler ise yüzde 1,10 faiz ödemesi yapıyor.

Türkiye İş Bankası, ayrıca kredi ödemelerinde müşterilerinin bütçelerine en uygun konut kredisi ödeme planını düzenliyor. Uzman kadroları ile müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına anında çözüm bulmak isteyen, misyon ve vizyonu ile her zaman başarı elde eden Türkiye İş Bankası, müşterilerinin kredi faiz tutarının bir kısmını katkı payı olarak ödemeleri halinde ise indirimli faiz oranları uyguluyor. Ancak bunun için tam bir hesaplama yapılamayacak olup, bireylerin banka şubelerine gitmeleri ve ilgili kişiler ile birebir görüşmeleri gerekiyor.

Konut Kredisinde İstenilen Ek Ücretler Nelerdir?

Sigorta yapılması halinde DASK (Zorunlu Deprem Sigortası), konut ve hayat sigortası ücretleri tahsil ediliyor. DASK ile konut sigortası krediye konu olan evin niteliklerine göre farklılık gösteriyor. Benzer şekilde hayat sigortası için tahsil edilen tutar ise müşterilerin yaşlarından cinsiyetlerine, aldıkları konut kredisi tutarından vadesine göre niteliklere göre farklılık gösteriyor.

Alınan bir diğer ücretler ise taşınır ve taşınmaz rehin tesis ücreti ile ekspertiz ücretidir. Bu ücretler de yine eve göre değişiyor.

Ayrıca yapılan dosya masrafları içinde kredi tutarının maksimum binde beşi kadar ücret alınıyor.

Konut kredisi başvurusu yalnızca Türkiye İş Bankası şubelerinden yapılıyor. İnternet ya da mobil şubelerden, ATM’lerden konut kredisi başvuruları gerçekleşmiyor.

120 Ay Vadeli 120.000 TL Konut Kredisi

120 ay (10 yıl) vadeli 120.000 TL konut kredisi ödeme planı sigortalı ve sigortasız olmak üzere iki farklı şekilde düzenleniyor. Sigortalı alındığı takdirde aylık taksit 1.763,53 TL, geri ödenecek toplam tutar faizi ile birlikte 211.623,60 TL oluyor. Sigortasız da ise aylık taksit 1.805,91 TL, geri ödenecek toplam tutar faizi ile birlikte 216.709,20 TL oluyor. Ortalama olarak tahsil edilen ekspertiz ücreti 850 TL’ye tekabül ediyor.

Faiz oranları, 18 Eylül 2017  tarihi itibariyle GayrimenkulEks editörleri tarafından aşağıdaki bağlantı kullanılarak özel hazırlanmıştır.

http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/kredi-hesaplama/Sayfalar/kredi-hesaplama.aspx#Taksit_ev

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun krediler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.