Gürcistan Yeşilay Cemiyeti Tiflis Ofisi Açılışına Türkiye’den Hediyeler

Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Gürcistan Yeşilay Cemiyeti’nin Tiflis’te yeni açılan ofise teknik ekipman desteği gerçekleştirildi.

Gürcistan Yeşilay Cemiyeti, Tiflis’te yeni bir ofis açtı. Yeni ofiste düzenlenen törene Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Tiflis Koordinatörü Hüseyin Şanlı ve Gürcistan Yeşilay Derneği Fahri Başkanı Musa Haciyev ile birlikte yetkililer ve davetliler katılım sağladı. Törende TİKA tarafından sağlanmış olan teknik ekipman Gürcistan Yeşilay Cemiyeti Tiflis Ofisi’ne teslim edildi.

TİKA’dan Tiflis Ofisine Teknik Ekipman Desteği

Tören sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan TİKA Tiflis Koordinatörü Hüseyin Şanlı, kötü alışkanlıklara ve bağımlılıklara karşı mücadele verilmesi amacıyla çalışmalar gerçekleştirecek olan Gürcistan Yeşilay Cemiyeti için, daha etkin ve daha verimli bir çalışma ortamı oluşturulması amacıyla teknik ekipman desteğinin TİKA tarafından sağlandığı ifade edildi.

Dünya genelindeki en büyük sorunlardan bir tanesinin bağımlılık ile mücadele olduğunu vurgulayan Şanlı, TİKA’nın Gürcistan Yeşilay Cemiyeti ile iş birliği gerçekleştirdiğini, cemiyetin ihtiyaç duyduğu ekipman ve donanım desteğinin TİKA tarafından sağlandığını belirtti.

İlham Kaynağı Türkiye Yeşilay’ı!

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Gürcistan Yeşilay Cemiyeti Fahri Başkanı Haciyev ise, verilen destekten dolayı Türkiye’ye teşekkür ettiklerini ifade ederken, Gürcistan Yeşilay Cemiyeti’nin 100 yıllık tecrübesi olan Türkiye Yeşilay’ından ilham aldığını, Gürcistan’da bağımlılıklara karşı mücadeleyi önemsediklerini ve hedeflediklerini aktardı.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.