Global Gayrimenkul, 2400 TL Maaşlı ve Yüzde 10 Primli Gayrimenkul Danışmanı Alımları Yapacak!

Global Gayrimenkul, 2400 TL Maaşlı ve Yüzde 10 Primli Gayrimenkul Danışmanı Alımları Yapacak!

Global Gayrimenkul, bünyesinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu olma şartı ile Gayrimenkul Danışmanı İş İlanı yayınladı.

Global Gayrimenkul, çok sayıda Gayrimenkul Danışmanı alımları yapacak. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı İş İlanı Detayları

  • Sürekli ve tam zamanlı istihdam etmek üzere Gayrimenkul Danışmanı alımları yapacak olan Global Gayrimenkul, başvuru yapacak tüm adayların en az lise mezunu olmalarını istemektedir.
  • Adaylar İstanbul’un Avrupa Yakasında, Ispartakule Bulvarı üzerinde bulunan firmanın ofisinde istihdam edileceklerdir. Bu kapsamda da adayların bu lokasyonda ya da bu lokasyona yakın bir çevrede ikamet etmeleri istenmektedir. Sorumluluk bilinci olan, işe ulaşım sorun yaşamayan adayların başvuru yapmaları istenmektedir.
  • Gayrimenkul Danışmanı maaşı olarak 2 bin 400 TL verilecektir. Bu maaşa ek olarak da yüzde 10 oranında prim verilecek olup, aynı zamanda da sigorta yapılacaktır.
  • Bayan gayrimenkul danışmanı alımları yapacağını açılayan firma, tüm adayların ikna yeteneklerinin gelişmiş olmasını, dış görünümlerine özen göstermelerini, prezantabl olmalarını, diksiyonlarının düzgün olması istenmektedir.
  • Gayrimenkul sektöründe deneyimlilik şartı aramayan firma, tüm adayların hem satış konusunda hem de ikna konusunda kendilerine güvenmelerini istemektedir.
  • Başakşehir, Küçükçekmece, Esenyurt, Avcılar ya da Beylikdüzü’nde ikamet eden adayların başvuruları ise ön değerlendirme kapsamında değerlendirilecektir.

Gayrimenkul Danışmanı İş İlanı Başvuruları Ne Zaman Sona Erecek?

Son başvuru tarihi 15 Mart olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra firma, şartlara uygun olan adaylar ile iletişime geçecektir.

Global Gayrimenkul  tarafından açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/global-gayrimenkul-elit-ofisimize-2-400-tl-maas-10-primsigorta-1960909

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisi vasıtası ile firmalar tarafından sunulan iş ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.