Eski Bakan Açıkladı! Kentsel Dönüşüme Hız Katacak Çalışmalar Yapıldı!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı, şimdilerin ise Ak Parti Kayseri Milletvekili olan Mehmet Özhaseki, vatandaşlar ile bir araya geldi. Katılmış olduğu bu programda bir takım açıklamalarda bulunan Özhaseki, yatırım ve projelere değinerek, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmak adına çalışmalar yapıldığını, İmar Barışı konusunda ise çığır açıldığını aktardı.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ak Partililer ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Katılmış olduğu bu program esnasında bazı açıklamalarda bulunan Özhaseki, ülkede gerçekleştirilen yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığında yıllardır kangren olarak görülen imar, otopark ve yapıların denetlenmesi gibi konularda oldukça büyük ve önemli adımların atıldığını söyleyen eski Bakan, bu konuda yasalar çıkarıldığını, kentsel dönüşüme hız katacak çalışmalara imza atıldığını dile getirdi.

Konu ile alakalı olarak bazı basın kuruluşları tarafından yapılan haberlere göre, her başlangıcın bir bitişe gebe olduğunu söyleyen Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı, şimdilerin ise Ak Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, bu durumda önemli olanın başlangıç ile bitiş arasındaki süreçe önemli çalışmalara imza atmak olduğunu, bir eser ortaya çıkarmak ve girilen kapıdan başı dik bir şekilde çıkmak olduğunu aktardı.

Görevde olduğu süreç boyunca pek çok zorluk ile karşı karşıya kaldıklarını dile getiren Mehmet Özhaseki, Bakan olarak görev yaptığı yıllarda gerçekleştirmiş oldukları başarılı illerden bahsetti. İmar, otopark yönetmelikleri ve yapıların denetlenmesi gibi meselelerde önemli yasaların getirildiğini, kentsel dönüşümün hız kazandırıldığını, ülke çapında 50 -55 milyon civarındaki vatandaşı alakadar eden İmar Barışı gibi bir konuda önemli yasalar hayata geçirerek büyük işlere imza attıklarını açıklamalarına ekledi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.