Emlak Konut Çağrı Merkezi Telefon Numarası ve İletişim Kanalları

Emlak Konut Çağrı Merkezi Telefon Numarası, Emlak Konut Diğer İletişim Kanalları, Çağrı Merkezi Müşteri Paneli ve diğer detaylar…

Emlak Konut GYO, Türkiye’de emlak sektörünün öncü isimlerinden biridir. Sektöre yön verdiği düşünülen Emlak Konut GYO, hayata geçirmiş olduğu nitelikli konut projeleri sayesinde vatandaşlara kaliteli yaşam alanları sunmaktadır. Öte yandan  bu projeler kapsamında çeşitli hizmetler ve kampanyalar da sunan bu şirket, vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına Emlak Konut iletişim numaraları üzerinden hizmet vermektedir.

Emlak Konut Çağrı Merkezi Telefon Numarası

Türkiye’de planlı kentleşmeye örnek teşkil eden Emlak Konut GYO, ülke genelinde iz bırakan projeler hayata geçirmektedir. Vatandaşlara uygun koşullarda rahat ve konforlu bir yaşam imkanı sunan Emlak Konut GYO, hayata geçirmiş olduğu bu projeleri ile alakalı olarak Emlak Konut GYO müşteri hizmetleri aracılığı ile bilgilendirme yapabilmektedir. Bunun ile beraber konut satın alan müşterileri ile de özel olarak ilgilenen şirket, bu doğrultuda Emlak Konut iletişim kanalları üzerinden konutlar ile alakalı yaşanan soru, sorun ya da önerileri alabilmektedir. Hemen hemen her konuda müşterilerin iletişime geçebileceği Emlak Konut çağrı merkezi telefon numarası ise 444 36 55’tir.

Emlak Konut Diğer İletişim Kanalları

Türk emlak sektörünün en önemli kuruluşlarından biri olan Emlak Konut GYO, Türkiye genelinde vatandaşlara ve müşterilerine yalnızca Emlak Konut müşteri hizmetleri üzerinden değil, bunun gibi çeşitli iletişim kanalları üzerinden de hizmet sağlamaktadır. Örneğin; müşterilerine özel oluşturmuş olduğu Emlak Konut online panel üzerinden e-posta adresi ve şifresi ile giriş yapan bir Emlak Konut sakini, projelerle, sahip olduğu eviyle ya da şirket ile alakalı herhangi bir şikayetini bu çağrı merkezi müşteri paneli üzerinden bildirebilmektedir.

Emlak Konut online çağrı merkezi müşteri panelinin dışında bir diğer iletişim kanalı ise Genel Müdürlük numarası ve şirketin e-posta adresidir. Şirketin genel müdürlük numara 0216 579 15 15 olurken, e-posta adresi ise info@emlakkonut.com.tr olarak bilinmektedir. Ayrıca facebook, twitter, instagram ve youtube gibi sosyal medya platformları üzerinden de iletişime geçebilmek mümkündür.

Emlak Konut Çağrı Merkezi Müşteri Paneli

Emlak Konut tarafından oluşturulan müşteri paneli, çağrı merkezinin online hale getirilmiş versiyonudur. Bu panel üzerinden müşteriler ilgili birimlere diledikleri soru, sorun, öneri ya da şikayet için başvurabilmekte ve problemlerine çözüm bulabilmektedir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.