Emlak Konut Borç Kapatma

Emlak Konut Borç Kapatma ve Evrakları, Dilekçesi, Dilekçe Örneği, Borç Kapatma İndirimi Ne Kadar? Borç Kapatma için Anlaşmalı Bankalar ve detayları…

Emlak Konut GYO, Türkiye’de konut üretimi gerçekleştiren en büyük şirketlerden biridir. Uzun yıllardır faaliyet gösteren Emlak Konut GYO, gayrimenkul sektöründe Emlak Konut borç kapatma indirimi gibi çeşitli kampanyalara da imza atarak, vatandaşların uygun koşullarda ev sahibi olmasını sağlamaktadır. Bu gibi faaliyetleri nedeniyle ülkenin gayrimenkul sektöründe oldukça önemi bir yer edinen bu şirket, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı olarak kabul edilmektedir.

Türkiye’nin çeşitli illerinde pek çok konut projesi hayata geçiren Emlak Konut GYO, başta İstanbul olmak üzere Ankara, Niğde, Nevşehir, Denizli, Balıkesir, Konya ve bunun gibi pek çok şehirde vatandaşlara nitelikli ve sosyal yaşam alanları sunmaktadır.

Emlak Konut Borç Kapatma Evrakları

Emlak Konut GYO, kendisinden daha önce konut satın alan vatandaşlar adına dönem dönem çeşitli kampanyalar düzenleyerek uygun ödeme koşulları sağlamaktadır. Örneğin; kampanya kapsamında yer alan konut projelerinden daha önce banka kredisi olmadan herhangi bir bağımsız bölüm, yani konut ya da iş yeri satın alan vatandaşlara, belirli oranlarda indirim uygulamaktadır. Bu indirimler sayesinde vatandaşlar sahip olacakları bağımsız bölüme daha uygun fiyatlar ve ödeme koşulları ile erişim sağlayabilmektedir.

Bu kampanyaya başvuru esnasında vatandaşlardan bazı Emlak Konut borç kapatma evrakları talep edilmektedir. Bu evraklar önlü ve arkalı olacak şekilde kimlik fotokopisi, ödeme yapıldığını belgeleyen dekont, site yönetiminden alınmış güncel aidat borcu yoktur yazısı, gerçek kişiler tarafından doldurulması gereken gider pusulasına esas taahhütname, bağımsız bölüme farklı kişi ya da kişilerin ödeme yapması durumunda doldurulması gereken muvafakatname, şirket yetkililerine imza sirkülerinin aslı, Yetki Belgesi aslı, tüzel kişilere ait olan vergi levhası fotokopisi, kredi kullanılması durumunda ipotek belgesi ve bunun gibi evraklardır. Ayrıca bağımsız bölümü satın alanın bir şirket olması halinde, satın alınan ve indirime konu olan bağımsız bölümün indirim miktarını, Emlak Konut GYO’ya fatura düzenleyerek, bu faturanın da Emlak Konut borç kapatma belgelerine dahil edilmesi gerekmektedir. Emlak Konut borç kapatma evrakları ile dilekçesini sunan ev sahipleri indirimden faydalanabilmektedir.

Emlak Konut Borç Kapatma Dilekçesi ve Örneği

Şirket tarafından yılın belirli dönemlerinden başlatılan borç kapatma indirim kampanyasından faydalanmak isteyen hak sahiplerinin, kendisinden talep edilen Emlak Konut borç kapatma belgeleri ile beraber şirkete bir dilekçe sunması gerekmektedir. Sunulması gereken dilekçe Emlak Konut borç kapatma dilekçesi olarak ifade edilirken, hak sahipleri bu dilekçelerini ödeyecek oldukları borca göre doldurmaktadır. Yani borcun tümünü ödeyecek olan bağımsız bölümün hak sahipleri ile borcun yalnızca bir kısmını ödeyecek olan bağımsız bölümün hak sahipleri, birbirinden farklı olarak Emlak Konut borç kapatma dilekçesi hazırlamaktadır.

Emlak Konut borç kapatma dilekçesini hazırlayabilmek için örnek bir dilekçe arayan bağımsız bölüm hak sahiplerinin bu örneklere internet üzerinden ulaşabilesi mümkündür. Bu gibi indirim kampanyaları için doldurulması gereken Emlak Konut borç kapatma dilekçesi örnekleri internetten verilebilmektedir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.