Emlak Konut Bilgilendirme Sistemi Girişi

Emlak Konut Bilgilendirme Sistemi Girişi ve Diğer İşlemler! Emlak Konut Ödeme Sistemi, İletişim Kanalları ve diğer detayları…

Emlak Konut GYO, ülkenin en önemli gayrimenkul yatırım ortaklığı kuruşudur. Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe göstermiş olduğu faaliyet ve vermiş olduğu hizmetleri sayesinde sektörde önemli bir yer edinen Emlak Konut GYO, ayrıca başta İstanbul olmak üzere çeşitli illerde kaliteli, rahat ve konforlu yaşam alanları inşa etmektedir. Bu gibi çalışmaları ve nitelikli sosyal konut projeleri için Emlak Konut bilgilendirme sistemi oluşturan kuruluş, bu doğrultuda tüketicilerin ulaşabileceği müşteri hizmetleri, sıkça sorulan sorular, bilgilendirme politikası ve sürekli bilgilendirme formu gibi pek çok iletişim kanallarını faaliyete sokmaktadır.

Emlak Konut Bilgilendirme Sistemi Girişi

Emlak Konut bilgilendirme sistemi sayesinde günümüzde pek çok vatandaş, şirketin konut projeleri, ihaleleri, ülke genelindeki çalışmaları ve bunun gibi merak ettiği her türlü konu hakkında bilgi edinebilmektedir. Emlak Konut GYO’nun en önemli bilgilendirme kanalı ise Emlak Konut iletişimdir. Diğer adı ile müşteri hizmetleri sayesinde tüketiciler şirketin konut projeleri, projelerdeki konutların satış fiyatları, projelerin ne kadar sürede tamamlanacağı, hangi ilde hangi projelerin mevcut bulunduğu, Emlak Konut’tan ev sahibi olabilmek için ne yapmak gerektiği ve bunun gibi çeşitli konular hakkında merak edilenleri sorabilmek, talep ve şikayetlerde bulunabilmek mümkündür.

Emlak Konut İletişim

Tüketicilerin her türlü konu için kullanabilecek oldukları Emlak Konut iletişim numarası 444 36 55’tir. Bu numara üzerinden yetkililer ile iletişime geçerek her türlü bilgiye erişim sağlayabilmek, konutlar ile alakalı problemleri dile getirebilmek ya da başvuru için yönlendirilebilmek adına haftanın her günü ve her saati hizmet alabilmeye olanak tanınmaktadır.

Müşteri hizmetleri dışında Emlak Konut iletişim kanalları ise; İstanbul Ataşehir’de yer alan Genel Müdürlük binasına ait 0216 579 15 15 numaralı telefon hattıdır.

Emlak Konut Ödeme Sistemi

Emlak Konut Ödeme Sistemi, Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen konut projelerinde yaşamını sürdüren vatandaşların aidatlarını ödemesi adına kurulmuş olan bir sistemdir. Bu sistem sayesinde Emlak Konut projelerinden birinde yaşayan vatandaşlar, aidat borç sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilmekte ve banka kartı ya da kredi kartı ile aidat borcunu ödeyebilmektedir. Emlak Konut online borç ödeme işlemi için Emlak Yönetim internet sitesine giriş yapan site sakininin T. C. kimlik numarası ile borç sorgulaması, adından çıkan borcunu açılan ekran üzerinden kredi kartı ile ödemesi gerekmektedir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.