Eksper G., En Az Lise Mezunu Gayrimenkul Danışmanı İş İlanı Yayınladı!

Eksper G., En Az Lise Mezunu Gayrimenkul Danışmanı İş İlanı Yayınladı!

Eksper Gayrimenkul Yatırım, en lise mezunu personel alımları yapacağını açıkladı.

Gayrimenkul Danışmanı iş ilanı yayınlayan Eksper Gayrimenkul Yatırım, başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmalarını, girişimci vizyon sahibi olmalarını istemektedir.

Gayrimenkul Danışmanı İş İlanı Detayları

  • Gayrimenkul Danışmanı iş başvurusu yapacak adayların 30 ile 35 yaş arasında olmaları istenmektedir.
  • Adayların her zaman enerjik, her zaman sabırlı ve hırslı olmaları istenmektedir.
  • En lise mezunu adayların başvuruları kabul edilecek olup, tüm adayların sorumluluk bilincinin gelişmiş olması, insan ilişki ve iletişimlerinin kuvvetli, özgüvenleri her zaman yüksek ve araştırma, gelişme ve öğrenmeye açık, ekip çalışmalarında uyum sağlamaları istenmektedir.
  • Yayınlanan iş ilanı kapsamında adaylar Antalya’da istihdam edilecek olup, adayların dış görünümlerine her zaman önem vermeleri, maaş sistemi ile değil de prim sistemi ile çalışabilecek pozisyona uygun olmaları, kendilerine her zaman yüksek kazanç hedeflemeleri istenmektedir.
  • Gayrimenkul sektörü için deneyimlilik aranmamaktadır.
  • Hem bilgisayar hem tüm MS Office programları ileri seviyede kullanılabilinmeli, hem de internetten ve teknolojiden anlanması istenmektedir.
  • Araç kullanmasını bilen ve ehliyet sahibi olanların başvuruları ön değerlendirme kapsamında değerlendirilecektir.
  • Adayların ilerleyen dönemlerdeki kariyerlerini bu sektörde sürdürme hedeflerin olması istenmektedir.
  • Portföylere uygun olarak müşterilere hizmetlerin verilmesi, hem satılık hem de kiralık portföyler oluşturabilmeleri istenmektedir.
  • Adaylar kendi çalışma saatlerini kendileri belirleyecek olup, gayrimenkul sektöründe sürekli olarak çalışmak isteyen, kariyer hedefi olanların başvuru yapması istenmektedir.

Gayrimenkul Danışmanı İş İlanı Ne Zaman Son?

25 Nisan 2018 tarihinde açılan iş ilanı kapatılacaktır. Bu tarihten sonra ise şartlara uygun olan adaylar ile iletişime geçilecektir.

Eksper Gayrimenkul Yatırım tarafından açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/eksper-gayrimenkul-yatirim-paz-tur-tic-ltd-sti-gayrimenkul-danismani-1781234

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisi vasıtası ile firmalar tarafından sunulan iş ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.