Duru Life, Gayrimenkul Danışmanı Alımları Yapacak! Son Başvuru: 18 Şubat!

Duru Life, Gayrimenkul Danışmanı Alımları Yapacak! Son Başvuru: 18 Şubat!

Duru Life Gayrimenkul, Adana ile Gaziantep’te istihdam etmek üzere Gayrimenkul Danışmanı alımları yapacağını duyurdu.

Gayrimenkul Danışmanı iş ilanı yayınlayan Duru Life Gayrimenkul, iş başvurusu yapacak adayların en az lise mezunu olmalarını istemektedir.

Gayrimenkul Danışmanı Alımları ile İlgili Detaylar

  • Yayınlanan iş ilanı kapsamında adaylar Adana ile Gaziantep’te istihdam edileceklerinden dolayı başvuru yapacak adaylarında bu şehirlerde ikamet ediyor olmaları istenmektedir.
  • Gayrimenkul portföylerinin hazırlanması, portföyde yer alan gayrimenkullerin satışlarının gerçekleştirilmesi, alıcı ile satıcı veritabanlarının oluşturulması, hem kiralama hem de satış süreçlerinin takibinin sağlanması, gayrimenkul sektörü ile ilgili tüm trendlerin takibinin sağlanması görevleri yapılacaktır.
  • Bu kapsamda da Gayrimenkul Danışmanı iş başvurusu yapacak adayların her zaman girişimci ruha sahip olmaları, her zaman hırslı olmaları, özgüvenlerinin yüksek olması, hedef belirlemeleri ve o hedef doğrultusunda da çaba göstermeleri istenmektedir.
  • Bunların yanı sıra aynı zamanda da insan ilişki ve iletişimlerinin son derece kuvvetli olması, ekip çalışmalarında başarılı olmaları, zaman yönetiminde iyi olmaları, kendi işlerini yapmak isteyenlerin başvuru yapması istenmektedir.
  • Sistemli çalışabilecekler, yüksek gelir elde etmek isteyenlerin başvuru yapmasını isteyen firma, adayların kendi çalışma tempoları ile mesai saatlerinin kendilerinin ayarlayabilecek pozisyonda olmalarını, etik kurallarına bağlı olarak çalışmalarını, profesyonel ve uluslararası ağı olan bir ekipte çalışabilecek pozisyonda olmaları istenmektedir.
  • Sürekli ve tam zamanlı istihdam edilecek adayların başvurularda CV’lerini detaylı olarak yazmaları gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Son?

Gayrimenkul Danışmanı alımları için son başvuru tarihi 18 Şubat 2018 olarak belirlenmiştir.

Duru Life Gayrimenkul tarafından açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/duru-life-gayrimenkul-danismanlik-ve-tic-as-re-gayrimenkul-danismani-1943507

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisi vasıtası ile firmalar tarafından sunulan iş ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.