Dünya Üzerindeki En Büyük Posta Teşkilatlarından Biri de PTT!

PTT Genel Müdürü Bozgeyik konu ile alakalı olarak yapmış olduğu açıklamasında, PTT’in dünya üzerindeki en büyük ve en önemli posta teşkilatları arasında 7’inci sıranın sahibi olduğunu ifade etti.

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Samsun’da bir otelde gerçekleştirilen “2018 Yönetim ve Değerlendirme Toplantısı”nda konu ile alakalı olarak bir takım açıklamalarda bulundu. Söz konusu bu açıklamaların Genel Müdür Bozgeyik, PTT’nin ülke istihdamına büyük oranda katkı sağladığını ifade etti.

Her daim koşulsuz şartsız Türk milletinin yanında olduklarını ifade eden Bozgeyik, söz konusu olan bu kuruluşun devletinin ve milletinin yanında olduğu gibi, aynı şekilde en büyük desteği yine devlet ve milletinden gördüğünü dile getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakan Binali Yıldırım ve Bakan’ın destekleri ve gayretleri, onlar tarafından belirlenen hedefler çerçevesinde ilerlemekte olan, dünya çapında bir marka haline gelmek üzere emin adımlar atan, teker teker hedeflerine ulaşarak dev bir kuruluş haline geldiğine vurgu yaptı.

PTT’nin yalnızca mektup taşıyan bir kuruluşken daha büyüyüp genişlediğine dikkat çeken PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, şuanda kargo, posta ve bankacılık hizmetleri sunmaya başladığını aktardı.

Dünya Üzerinde Bir İlk: Dünya Posta Katılım Bankası

Tüm bunların yanı sıra PTT’nin büyük bir holding olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini de dile getiren Bozgeyik, bir taraftan e-ticaret faaliyetleri yürüttüklerini, diğer yandan 250’yi aşkın iş ve işlem gerçekleştiren bir postta teşkilatının mevcut olduğunu, uluslararası çapta hem Türkiye’yi, hem de dünyayı temsil eden Dünya Posta Birliği Başkanlığını üstlenen bir teşkilat olduğunu, yine dünya çapında bir ilki gerçekleştirip Dünya Posta Katılım Bankası’nı kurmak üzere çalışmalar yürüten, sigorta sektöründe dünyanın en iyi firmaları işe iş birlikleri gerçekleştirerek sigortacılık hizmetleri vermeye başlayan, teknoloji sektörüne giriş yapan ve işletmeler kuran bir holding yapısına sahip bir kuruluş haline geldiğini de açıklamalarına ekledi.

Her Yıl Kazanç Yüzde 50 Artırılıyor

Öte yandan açıklamalarında, PTT’nin her sene daha da fazla büyüme kaydettiğine dikkat çekerek bir önceki yılı kar ile kapattıklarını, geçtiğimiz yılı ise karı artırarak tamamladıklarını dile getiren Bozgeyik, her sene posta alanında kazancı yüzde 50 oranında katladıklarını da açıkladı.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.