Çiftçilere Şimdi Al, Hasattan Sonra Öde Desteği

Fibabanka tarım sektörüne destek vermek için yeni finansman sunuyor. Tarfin ile iş birliği yapab banka, çiftçilere kredi imkanı sağlıyor.

Fibabanka Tarfin İş Birliği

Fibabanka, tarım sektörünün gelişip büyümesine destek vermeye devam ediyor. Sunduğu hizmet ve ürünlerle çiftçilerin yanında olmaya devam ediyor. Tarfin ile iş birliği yapan banka, çiftçilerin avantajlı faiz oranlarıyla yararlanabileceği kredi imkanı sağlıyor. Teknolojik alt yapısını kullanarak çiftçilere avantajlı fiyatlardan gübre satışları gerçekleştiren Tarfin de desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

“Şimdi Al, Hasattan Sonra Öde”

Fibabanka ile Tarfin arasında gerçekleşen iş birliği kapsamında; çiftçiler gübrelerini, Tarfin’in 50’den fazla noktada bulunan satış yerlerinde, Fibabanka’nın sağladığı uygun faizli tarım kredisi sayesinde bugün alabilecekler. Ödemeler ise hasat dönemi sonrasında yapılacak. Düzenlene tarım finansmanı için başvuru yapmak isteyen vatandaşlar sms ile hızlı bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Bunun için ilk aşamada çiftçi vatandaşların Çiftçi Kayıt Sistemine kayıt oluşturmaları gerekecek. Devamında ise TARFIN ve T.C. kimlik numaralarını sırasıyla yazıp 3422’ye mesaj atmaları gerekecek.

Tarfin ile yaptıkları iş birliğinde son derece memnun olduklarını ifade eden Fibabanka Genel Müdürü Ömer Mert, tarım sektörü ve çiftçilerin Türkiye Ekonomisinin mihenk taşları olduğunu, bu nedenle de Fibabanka olarak tarım bankacılığında geliştirdikleri ev geliştirmeye devam edecekleri hizmetlerle çiftçilerin her zaman yanında olacaklarını söyledi. Bu kapsamda da ihtiyaçlara yönelik çözümler üretmek için her zaman çalışacaklarını ifade etti.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.