Bazı Konut Projelerinde Yüzde 0,98 Faiz Kampanyası Sürdürülüyor!

Mayıs ayı içerisinde kamu bankalarının önderliği ile bankalar tarafından başlatılan yüzde 0,98 konut kredisi faiz oranı kampanyası Temmuz ayının başı itibari ile son bulmuştu. Kampanya süresince vatandaşlar tarafından oldukça yoğun ilgi gören konutlardan ötürü, bazı konut sektörü temsilcileri kampanyaya devam etme kararı aldı. İşte konut kredisi faiz oranlarında yüzde 0,98 oranının geçerli olduğu konut projeleri…

10 yıl vadeli olan konut kredilerinde faiz oranlarının yüzde 0,98’e kadar düşürülmesi ile beraber büyük bir rekora imza atıldı. Ziraat Bankası öncülüğünde başlatılan konutta yüzde 0,98 faiz oranı kampanyası sayesinde konut kredisi hacminde bir ilk yaşanarak 200 milyar liranın üzerinde çıkıldı.

İnşaat şirketleri, söz konusu olan kampanya dahilinde stoklarında yer alan konutları 15 Mayıs 2018 tarihi itibari ile indirimli bir şekilde alıcılarına sundu. Konut kredisi faiz oranı kampanyasına dahil olan 45 farklı inşaat şirketinin satışa çıkarmış olduğu nitelikli konut projesi sayısı ise 150’nin üzerine çıktı.

Yaklaşık olarak 1,5 ay boyunca devam eden kampanya, Temmuz ayının başı itibari ile son buldu. Fakat bazı inşaat şirketleri kampanya süresince alınan yoğun talepler nedeni ile kampanyayı uzatma kararı aldı. İşte yüze 0,98 faiz oranı uygulanmaya devam eden şirketler ve konut projeleri…

  • Soyak Konforia

Soyak Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir’de hayata geçirilen Soyak Konforia konut projesinde, ara ödeme yapılmaksızın ev sahibi olunabiliyor.

  • Resim İstanbul

Ortadoğu Grup’un Sancaktepe’deki bu projesinde, 120 ay vade ve yüzde 0,98 faiz oranına ilaveten, yüzde  20 indirim ve yüzde 1 peşinat imkanı sağlanıyor.

  • Babacan Holding

Babacan Premium, Babacan Royal Port ve Babacan Palace olmak üzere 3 farklı nitelikli konut projesinde söz konusu kampanyayı sürdüren Babacan Holding, ayrıca konutta yüzde 20 indirim imkanı da sunuyor.

  • Yücel Park

Kartal’da hayata geçirilen Yücel Park Projesi’nde yüzde 0,98 faiz ve yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olunabiliyor.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.