Batı İnşaat, En Az Lise Mezunu Gayrimenkul Danışmanı Alımları Yapacak!

Batı İnşaat, En Az Lise Mezunu Gayrimenkul Danışmanı Alımları Yapacak!

Batı İnşaat Emlak, bünyesinde görevlendirmek üzere Gayrimenkul Danışmanı Alımları yapacak.

Gayrimenkul Danışmanı iş ilanı yayınlayan firma, başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmalarını istemektedir. Başvurular 23 Ocak’ta başlamış son olup, son başvuru tarihi ise 9 Şubat 2018 olarak belirlenmiştir. 9 Şubat’tan sonra yapılacak olan başvurular geçersiz sayılacak olup, şartlara uygun olan adaylar ile iletişime geçilecektir.

Gayrimenkul Danışmanı Alımları ile İlgili Detaylar

Adaylar Antalya Didim’de istihdam edileceklerdir. Bu nedenle de başvuru yapacak adayların bu lokasyonda ya da yakınlarında ikamet etmeleri, işe ulaşım sorunu yaşamaları istenmektedir.

Batı İnşaat Emlak firmasının ofisi Didim’de bulunmaktadır. Yapılacak işlerde hem Didim’de hem de Akbük bölgesinde olacaktır. Firma, işe alınacak olan kişilerin bu bölgelerde kendilerine ait portföy ile müşteri oluşturmalarını isteyecektir.

Bunun yanı sıra aynı zamanda adayların ofiste de kendi portföylerini oluşturmaları, portföylerin hem satış hem de pazarlamalarını yapmalarını isteyecektir.

Minimum sermaye ile maksimum gelir elde etmek isteyenlerin iş başvurusu yapmalarını isteyen firma, tüm adayların hem satış hem de pazarlama konularında iyi olmalarını, bağlı oldukları ofisi başarı ile temsil edebilmelerini, insan ilişkilerinin son derece iyi olmasını, ikna yeteneklerinin gelişmiş olmasını, kendilerine ait arabalarının olmalarını, gelir paylaşım sistemi ile çalışmaya uygun olmalarını istemektedir.

Emlak sektöründe önceki dönemlerinde deneyimleri olan adayların iş başvuruları ise ön değerlendirmeye alınacaktır.

Batı İnşaat Emlak tarafından açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/bati-insaat-emlak-gayrimenkul-danismani-1934586

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisi vasıtası ile firmalar tarafından sunulan iş ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.