Başkan Ergün Açıkladı! O Proje Hafta Başında Açılacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, konu ile alakalı olarak yapmış olduğu bir açıklamasında, Manisa halkının heyecanla beklediği ve kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan Öğretmenevi Kavşağı’nın Pazartesi günü saat sabah 06:00’da hizmete açılmış olacağını ifade etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün konu ile alakalı olarak yapmış olduğu açıklamasında, kent halkı tarafından merakla beklenen ve kentteki trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Öğretmenevi Kavşağı’nın yarın sabah saat 06:00’da kullanıma açılmış olacağını duyurdu.

Ufak Tefek Eksikler İçin Aralıksız Çalışmalar Sürdürülüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmalarına başlanılan ve kentte yaşanan trafik problemini büyük ölçüde çözecek olan Öğretmenevi Kavşağı Projesi’ni yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, birkaç ufak tefek çalışmaların kaldığını, belediye bünyesine çalışan 300 personelin, söz konusu projeyi verilen açılış tarihine yetiştirebilmek adına aralıksız bir şekilde çalışma yürüttüklerini ifade etti. Hayata geçirildiğinde trafik sorununun önemli ölçüde çözülmüş olacağına da dikkat çeken Ergün, yön tabelalarının, kalırım bordür, peyzaj ve yol çizgisi çalışmalarının tamamlanmış olduğunu ekledi. Ayrıca incelemeler esnasında Başkan Ergün’ün yanında, Manisa Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, şube müdürleri ve projeyi üstlenen şirket yetkilileri de yer aldı.

Kamulaştırma Projenin Uzamasına Neden Oldu

Gerçekleştirmiş olduğu incelemenin ardından bir takım açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu hafta sonu itibari ile son aşamaya gelinen söz konusu proje için elbette ki bazı eleştirilerin yapılacağını ve bunlara saygı duyduğunu dile getirdi. Proje kapsamında bazı bölgelerin kamulaştırma işlemlerini de gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Ergün, projenin gecikmesindeki bir diğer nedenin de söz konusu bu bazı bölgelerin kamulaştırmasında yaşanılan problemler olduğunu belirtti.

Ayrıca açıklamalarında, tek kavşak çalışmasının Öğretmenevi Kavşağı Projesi olmadığını da dile getiren Başkan Cengiz Ergün, diğer kavşak projelerinde inşaat çalışmalarının sürdürüldüğü bilgisinde paylaştı.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.